Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
И ова вредеше да се дочека:

165178_1737734293235_1534963723_3529921_3461786_n.jpg

Архангел ќе имаат од своите легендарни концерти каде се свири цела дискографија од почеток до крај. Групата за загревање не е уште најавена, ќе биде и тоа овие денови.

Карти во претпродажба се 500 денара, на врата ќе бидат 600, а на балконот горе ќе има и поставено маси за кој сака да кулира на концерт. Организатор е Јованов рекордз (втф) и План Б продукција (дабл втф), што е мање више небитно. :))

http://www.facebook.com/event.php?eid=138020079591790 (еве и евент)

И ова вредеше да се дочека:

165178_1737734293235_1534963723_3529921_3461786_n.jpg

Архангел ќе имаат од своите легендарни концерти каде се свири цела дискографија од почеток до крај. Групата за загревање не е уште најавена, ќе биде и тоа овие денови.

Карти во претпродажба се 500 денара, на врата ќе бидат 600, а на балконот горе ќе има и поставено маси за кој сака да кулира на концерт. Организатор е Јованов рекордз (втф) и План Б продукција (дабл втф), што е мање више небитно. :))

http://www.facebook.com/event.php?eid=138020079591790 (еве и евент)
Што ти требаше ова ,ке пукнам од мака ............:nesum:

Заштооооооо не е барем еден ден порано или покасно ? :(

Само не ми е јасно зошто е оваа македонска пакост на ист ден со концертот на Балашевиќ. Се освен дека е намерно погоден истиот ден ми е нелогично. Што не направат вакво поклопување со некој т фолк концерт.

Ценава е лудило, 500 денари на гладно срце, за 500 денари ќе земам пиво цигари грицки и ќе ги слушам цела вечер на компјутер, барем ќе го избегнам метежот гужвата потта и стоењето..

Ценава е лудило, 500 денари на гладно срце, за 500 денари ќе земам пиво цигари грицки и ќе ги слушам цела вечер на компјутер, барем ќе го избегнам метежот гужвата потта и стоењето..
ти нормален ли си бе?

--- надополнето ---

А за црнците не е скапо

O.O :vozbud: Смииири се Даниел...

Дефинитивно одам, ќе ги прежалам тие 500 денари ама не го пропуштам и овој концерт од нив.

Ова може да им е последен настап, јесте имаа и други последни, ама ова може да е баш последен последен.:D
Е 500 денари за такво нешто ќе дадам, па ако сака последните да ми се.

Koleee, ќе одиме?

Ова може да им е последен настап, јесте имаа и други последни, ама ова може да е баш последен последен.:D
Е 500 денари за такво нешто ќе дадам, па ако сака последните да ми се.

Koleee, ќе одиме?

абе ако нема пари за пат идам стопер јас
ќе ве стигнам!

Секоја вечер можеш да пиеш пиво, јадеш грицки и ги слушаш Архангел на компјутерот дома, ама само еднаш во 5 години имаш прилика да ги слушаш како свират во живо на самостоен концерт.

Башка Архангел е ова, еден од најлегендарни бендови што излегле од земјава.

I`m out of money , dude:)

Значи во моментов и 200 ден ми се многу пошто сум во кризна ситуација:)
Да се надеваме дека наскоро ќе станам милионер и ќе ги изглеам не еден милион и еден бенд:)

Сумњам дека ќе ја наполнат метрополис...

Сумњам дека ќе ја наполнат метрополис...

Не сумњај ич. Ќе видиш.

Едино ако ме сјебе пак финансиска ситуација нема да идам. А што се повампирил ЈЈ? Што такво му станало?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom