Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Ау agreed.

Кога и да дадат сцена со Хонг Конг си викам omg who gives a fuck

Кажи, поарно табла да играш него ова да го гледаш. :D
Сериjава може вода да и носи на таблата за продуктивно поминато време

Еве го @Hurin со две раце потпишува :P

Не сфатив, официјално му кажавме збогум на
Roy
?

На смртна постела, кога ќе ме прашаат за што најмногу жалам во животов, ќе им речам дека најмногу жалам за изгубеното време гледајќи ја Arrow.

Arrow е втората серија за бетмен без бетмен. Шо е ова демек и Дамиан ќе го имало наредна сезона.

It's official: Hoв spin off: DC's Legends of Tomorrow (Caity Lotz IS GETTING BACK) !!

DC збеснаа со серииве xD Интересно е што ќе ја видиме Hawkgirl но јас мразам патувања низ време така да на оваа серија нема да се надевам многу. Supergirl во меѓувреме едвај чекам.

DC збеснаа со серииве xD Интересно е што ќе ја видиме Hawkgirl но јас мразам патувања низ време така да на оваа серија нема да се надевам многу. Supergirl во меѓувреме едвај чекам.

Да се надеваме дека нема да биде како што велиш. Не верувам дека ќе има многу патувања низ времето оти на
Rip Hunter travels back in time to the present day where he brings together a team of heroes and villains in an attempt to prevent an immortal from destroying the world and time itself.
вели вака.
А за Supergirl воопшто не ми се свига Melissa Benoist.. Не ми има фаца за супер девојка. Just saying..:toe:

Да се надеваме дека нема да биде како што велиш. Не верувам дека ќе има многу патувања низ времето оти на
Rip Hunter travels back in time to the present day where he brings together a team of heroes and villains in an attempt to prevent an immortal from destroying the world and time itself.
вели вака.
А за Supergirl воопшто не ми се свига Melissa Benoist.. Не ми има фаца за супер девојка. Just saying..:toe:

Да да ни мене не ми се допаѓа баш актеркава, актерката од Smallville (Anne Cofell Saunders) ми се допаѓа повеќе.

Заврши сезонава, не знам зошто ја следам серијава. :sick:

Можеше и комотно да си заврши, он среќен, она среќна, другиот среќен, третиот стана што сакаше, итн итн.
Али бидејќи не заврши, ќе се гледа. Иако ме нервираат на моменти ликовите/актерите, приказната ми е интересна и зарад тоа ќе си ја продолжам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom