Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден слушнав за серијата и ај реков да прочитам прво тука какви мислења има,да не почнувам џабе да ја гледам. Ко прочитав се разочарав :D Арно ама,си ја спуштив и почнав да ја гледам, до седма епизода сум од прва сезона, СЕРИЈАТА Е ТОП ! ! :D

Фелисити - омилена!
Ме интересира кај целат со крајов на последната епизода. Што му се дешава на Рој o_O

Сега сфаќам колку ми е рандом коментаров, откако ја прочитав дискусијата погоре. :pos:

Богохулие ќе е знам, ама ми се свиѓа сезонава бе...во споредба со минатите две шо без душа ги гледав.

Не заебавај, првите 5 епизоди беа тешко срање, ама тешко. Единствена добра рабтоа во нив беше шо ја отепаја Сара. Последниве две се арни, онака.

Што знам, и мене ми се добри. Сеа има работи што иритираат, ама подобри се бе. Или стварно им е подобрена глумата или се навикнав на сивилото :D

Абе после првите епизоди овие се премија, да.

шо читам на фејсбук нешто во врска со некој филм the flash,или за шо и да е незнам. знај некој ?

шо читам на фејсбук нешто во врска со некој филм the flash,или за шо и да е незнам. знај некој ?

Oliver Kvin si go branese drugar mu Beri,deka posle vtora epizoda Flash Warner najavuvaat film Flash so drug lik,i im ja nisti publikata...

Што к им е со ова Flash vs. Arrow, си пуштам најнормално нова епизода, ама по се изгледа ќе треба да ја гледам и последната епизода од Flash...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom