Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Нека заврши сезонава и ја откажувам. Не дека е нешто посебно лоша ама не е за мене. Океј е серијата ако сакаш да се релаксираш малце :)

Го скратиле буџетот изглеа овие?
Најјаката глумица од цела серија си отиде :facepalm: ,боље сестра му да ја кикнеа неголи моира
Јас со мотање почнав да ја гледам серијата,само тепачките ги глеам,ке ја видам до крај оваа па за 3та ке видам.

мене најгрда ми беше :confused:

Моментално ги спуштам првите 10 епизоди од 2ра сезона и едвај чекам да видам што се случува со приказната :icon_mrgr: Серијава ме освои :) Искрено многу ме интригираат случувањата на островот и многу ме нервира што само како флеш-бекови ги даваат, но шта је - ту је :)
Големо браво за моментот кога припазувале во избор на актери. Многу ми се свиѓа што филмските сиблинкси всушност имаат физички сличности и доловуваат илузија дека си личат (пр. Томи и татко му, Лорен и мајка и..). Некоја страна наназад прочитав дека некој се жалел за глумата на Оливер :eek: -Јас немам такви замерки. Дури и можам да ги пофалам повеќето актери, на чело со Малком.
Не ми се свиѓа тоа што малку забегале со некои ситници како тоа што сликата од Лорен што ја мафта Оли низ остров па ни оштетена ни извиткана o_O и тоа што Оли 5 години нема допир со цивилизација и се враќа како компјутерџија на ниво. Добро што ја увалија Фелосити, па ајде со надеж дека ќе падне романтика во 2рава сезона со Оли :) Но не е страшно, им прогледувам низ прсти на несовршеностите ;) Среќа не го прават Оли добродушен мекуш, туку си убива и гајле си нема :cool:
И дефинитивно убав шмек даваат реалните моменти со доктор Оз, Кардашијан или некои такви шали во кои се губи Оли :D:D

Се немам изјаснето во врска со претходните дешавки, не прочитав ни дали сте пишувале ама доколку не сте го разглобиле крајот, ме интересира: Што мислите за планот и крајната цел на Малком? Јас го оправдувам дефинитивно (y)
И патем многу ми се допадна ваквото финале, бурно и неочекувано :) Само за Томи ми е жал што испадна така, мислев дека ќе биде носител на повлијателна улога..

за кој план мислиш?
за земјотресот?

мене најгрда ми беше :confused:

за кој план мислиш?
за земјотресот?
Не не зборам јас за убавина , зборам за квалитет на глума кој го имаше она , едноставно појава беше , ти ме направи грени лавер бе:icon_lol:

за кој план мислиш?
за земјотресот?
Да :) Не сакав да пишувам така зашо ќе требаше во спојлер да ставам, а ако ставев си реков да не ми го прескокнете :unsure: па затоа нејасно ми испадна прашањето...битно се разбравме :D

Најдобра епизода, многу ме интересира што ќе се случува понатаму и баш ми падна жал за Оливер два пати во иста ситуација :place:

Браво бе Слејд биди муж.

Убијте ја уште Фелисити и збогум серијо, мило ми беше...

Сеа ме интерсира дали Теа ќе ја представат како спиди според стрипот ( помошник на Оливер) во потрага по одмазда и дали Рој ќе стани Арсенал т.е. Црвената СТрела :)

Сеа ме интерсира дали Теа ќе ја представат како спиди според стрипот ( помошник на Оливер) во потрага по одмазда и дали Рој ќе стани Арсенал т.е. Црвената СТрела :)

tea ne stanuva niso moze i nea da ja ubijat,pa da go napraat green arrow kako so e vo stripovite cela familija kaput

Можи 3 исти дуксерици има, па си ги менува.

Можи 3 исти дуксерици има, па си ги менува.
Да, да. Може. Ете, не ми текна мене тоа ..:icon_mrgr:

п.с. Знаете кога се планира да се пушта 3тата сезона?

Последно уредено:
И таман ко ќе си речиш дека не можи повеќе да те утепаат со драмите, бам. Клишето селото гори баба се чешла, градот го рушија тие по 100ти пат се тегаат оти биле херои.

И мислев дека потиња од делот со бомбата од The dark knight rises нема, ама очигледно сум бил во заблуда. Ај таму лошите ќе го рушеа градот, овде самите сакаат. На сета мака и конечно ја позна сестра е, ама не по дупчето на чеканчето, туку по дечко е.

Супер-еабните-војници носат панцири а немааат гајле од куршуми, пичлемето по џакетче ќе ги тепа. Башка ефектите при „експлозивните“ стрели :facepalm:, прскалки бе.

Последно уредено:
^^^не бе не ја премотав пола епизода. 3та сезона тешко да гледам

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom