Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го скратиле буџетот изглеа овие?
Јас со мотање почнав да ја гледам серијата,само тепачките ги глеам,ке ја видам до крај оваа па за 3та ке видам.Најјаката глумица од цела серија си отиде,боље сестра му да ја кикнеа неголи моира
Моментално ги спуштам првите 10 епизоди од 2ра сезона и едвај чекам да видам што се случува со приказнатаСеријава ме освои
Искрено многу ме интригираат случувањата на островот и многу ме нервира што само како флеш-бекови ги даваат, но шта је - ту је
Големо браво за моментот кога припазувале во избор на актери. Многу ми се свиѓа што филмските сиблинкси всушност имаат физички сличности и доловуваат илузија дека си личат (пр. Томи и татко му, Лорен и мајка и..). Некоја страна наназад прочитав дека некој се жалел за глумата на Оливер-Јас немам такви замерки. Дури и можам да ги пофалам повеќето актери, на чело со Малком.
Не ми се свиѓа тоа што малку забегале со некои ситници како тоа што сликата од Лорен што ја мафта Оли низ остров па ни оштетена ни извитканаи тоа што Оли 5 години нема допир со цивилизација и се враќа како компјутерџија на ниво. Добро што ја увалија Фелосити, па ајде со надеж дека ќе падне романтика во 2рава сезона со Оли
Но не е страшно, им прогледувам низ прсти на несовршеностите
Среќа не го прават Оли добродушен мекуш, туку си убива и гајле си нема
И дефинитивно убав шмек даваат реалните моменти со доктор Оз, Кардашијан или некои такви шали во кои се губи Оли
Се немам изјаснето во врска со претходните дешавки, не прочитав ни дали сте пишувале ама доколку не сте го разглобиле крајот, ме интересира: Што мислите за планот и крајната цел на Малком? Јас го оправдувам дефинитивно
И патем многу ми се допадна ваквото финале, бурно и неочекуваноСамо за Томи ми е жал што испадна така, мислев дека ќе биде носител на повлијателна улога..
Не не зборам јас за убавина , зборам за квалитет на глума кој го имаше она , едноставно појава беше , ти ме направи грени лавер бемене најгрда ми беше
за кој план мислиш?
за земјотресот?
Даза кој план мислиш?
за земјотресот?
Сеа ме интерсира дали Теа ќе ја представат како спиди според стрипот ( помошник на Оливер) во потрага по одмазда и дали Рој ќе стани Арсенал т.е. Црвената СТрела![]()
Да, да. Може. Ете, не ми текна мене тоа ..Можи 3 исти дуксерици има, па си ги менува.
Да, да. Може. Ете, тоа не ми текна мене тоа ..
п.с. Знаете кога се планира да се пушта 3тата сезона?