Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Не заебавај, режисерите така му кажувале, пошто нели им одговара очајна глума за да зголемат рејтинзи. Толку му сечи на токмакот за глумење.

Серијава катастрофа од епизода во епизода. Такви клишеа и срцепарателни моменти во секоја мочана епизода, не се трпат веќе. :mad:

Не заебавај, режисерите така му кажувале, пошто нели им одговара очајна глума за да зголемат рејтинзи. Толку му сечи на токмакот за глумење.
Па мора нешто да не е во ред има сцени и епизоди каде што Оливер е одличен а има моменти каде што е .......

Како и да е Ману ја носи моментално серијата на грб

една од подобрите епизоди.
детективот објасни :)

Па мора нешто да не е во ред има сцени и епизоди каде што Оливер е одличен а има моменти каде што е .......

Како и да е Ману ја носи моментално серијата на грб

Одличен е само ко ќе го нема во кадар. :D

јас ја завршив прва сезона, кога ќе догледам се што има излезено до сега ќе се изјаснам со конкретен став за серијава :icon_mrgr:
Сега засега имам да кажам само: Каков мачор е овој Оливер. Алал да му е. :pipi:

Незнам за вас ама јас мислам дека Малком ќе се врати да му помогне на Оливер.

Is that all real muscle? :tapp:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadsfbhghbnmjhhtgrgvbd mjhyfth

Последните 6-7 минути беа добри. (y)

Последно уредено:
10264820_615907638494507_1555474695002549204_n.jpg

Моментално ги спуштам првите 10 епизоди од 2ра сезона и едвај чекам да видам што се случува со приказната :icon_mrgr: Серијава ме освои :) Искрено многу ме интригираат случувањата на островот и многу ме нервира што само како флеш-бекови ги даваат, но шта је - ту је :)
Големо браво за моментот кога припазувале во избор на актери. Многу ми се свиѓа што филмските сиблинкси всушност имаат физички сличности и доловуваат илузија дека си личат (пр. Томи и татко му, Лорен и мајка и..). Некоја страна наназад прочитав дека некој се жалел за глумата на Оливер :eek: -Јас немам такви замерки. Дури и можам да ги пофалам повеќето актери, на чело со Малком.
Не ми се свиѓа тоа што малку забегале со некои ситници како тоа што сликата од Лорен што ја мафта Оли низ остров па ни оштетена ни извиткана o_O и тоа што Оли 5 години нема допир со цивилизација и се враќа како компјутерџија на ниво. Добро што ја увалија Фелосити, па ајде со надеж дека ќе падне романтика во 2рава сезона со Оли :) Но не е страшно, им прогледувам низ прсти на несовршеностите ;) Среќа не го прават Оли добродушен мекуш, туку си убива и гајле си нема :cool:
И дефинитивно убав шмек даваат реалните моменти со доктор Оз, Кардашијан или некои такви шали во кои се губи Оли :D:D

Се немам изјаснето во врска со претходните дешавки, не прочитав ни дали сте пишувале ама доколку не сте го разглобиле крајот, ме интересира: Што мислите за планот и крајната цел на Малком? Јас го оправдувам дефинитивно (y)
И патем многу ми се допадна ваквото финале, бурно и неочекувано :) Само за Томи ми е жал што испадна така, мислев дека ќе биде носител на повлијателна улога..

Го скратиле буџетот изглеа овие?
Најјаката глумица од цела серија си отиде :facepalm: ,боље сестра му да ја кикнеа неголи моира
Јас со мотање почнав да ја гледам серијата,само тепачките ги глеам,ке ја видам до крај оваа па за 3та ке видам.

pa pa pa pa......toa e toa...bravo

Го скратиле буџетот изглеа овие?
Најјаката глумица од цела серија си отиде :facepalm: ,боље сестра му да ја кикнеа неголи моира
Јас со мотање почнав да ја гледам серијата,само тепачките ги глеам,ке ја видам до крај оваа па за 3та ке видам.
Ќе престанам више да ја гледам серијава ако не ја вратат
20140330002548!Helena_Bertinelli.png
:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom