Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
па не лажи бе, кажи им убаво „не ми се свиѓа, не ја спуштам“ :D

Нека се лажат бре дека убедиле уште некој да им се приклучи во колективниот оргазам. :pos:

Јас мислев дека ќе се скасаат со Оливер за Шадо, овај ќе го убоди со стрела в око.

Ако се оди според стрипој мислам дека Deathstroke ќе го забори ( Оливер) во фабрика за производство на келии кои се приспособуваат на моќите на хероите , така да Оливер ќе биде ослободен од Супермен а Deathstroke ќе ја смаоуништи цела фабрика притоа останувајќи таму и губејќи го десното око :))

On Topic : Мислам дека го припремаат теренот за еден од моите најомилени негативци и ликот кој го играм на DC Universe Online :)...Ајде неможам да го дочекам Deathstroke

1580269-deathstroke_01cwip_04.jpg

Со малком назад во серија скроз ги извртија работите..... Кај да е мислам наредната флешот се појавува а накај 20 епизода веќе треба да ги има моќите :D ... а наводно 8мата треба да излези најдобриот Deathstroke :D

The Fuck?

Почна изгледа полоЈната од лицето на Слејд да се прави онаква каква што треба да биде.
Маската на крвникот е очај, полоша не можеле да му најдат.

Кај можи да умри Captain Jack Harkness. :D Иначе изгледа lazarus pit сврши работа.

The Fuck?

Почна изгледа полоЈната од лицето на Слејд да се прави онаква каква што треба да биде.
Маската на крвникот е очај, полоша не можеле да му најдат.

Случајно да не знајш кој треба да е тој во стриповите ?

Koj se sansite brother blood da go sozdade bane so seriumot???
Cim se pojavi LoS mozno e da se pojavi i bane

Temava e.... spoilers... spoilers everywhere.
Vo smisla ima drugi mesta da se diskutira stripot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom