Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Друга глумица е?

Да. Е сеа, прашањето е, зошто е друга?
Дали првата била зафатена или што ја знам, ваљда ќе кажат некогаш.

п.с. Првата беше поубава :D

Да. Е сеа, прашањето е, зошто е друга?
Дали првата била зафатена или што ја знам, ваљда ќе кажат некогаш.

п.с. Првата беше поубава :D

Па може не ни планирале на почетокот да ја враќаат. Снимила тоа што треба и толку и сега не успеале да ја вратат неа.

Калакурници стана ова, забава до бесвест...кај и да е очекувам и баба Ратка да ја вметнат во приказнава...

Не некој спојлер. Се сеќава Стелецов на момент од бродот и оп, новава е таму.
Изгледа не бил планот да се враќа, па затоа и нова викнале.

p.s. Мора некако да ја се*ам серијава. :D

kul kul,novava epizoda so najvise akcija do sea...stanuva po napnato...konecno da vidime deathstroke da ja stavi maskata :)

kul kul,novava epizoda so najvise akcija do sea...stanuva po napnato...konecno da vidime deathstroke da ja stavi maskata :)

Кој е овој deathstroke? Не ги знам стрип карактериве ич, бар не овие, освен Бетмен, Супермен, Спајдермен и други попознати карактери.

Го изгуглав и според wikipedia, испаѓа дека DS е уствари Слејд Вилсон. Овој е тој Специјалецот(што и да беше) од островот, ама нели овој се „тепаше“ у една сцена од прва сезона со DS?

И сеа Вилсон е DS или ќе излезе дека двајцата се посебни карактери, посебни „човеЦИ“:icon_lol: ?
Некоја посебна единица да не се?
Не ми текнуе баш, доколку нешто му спомнал на Квин.

Очигледно само мене новава епизода ми беше најглупавата досега...

Јас не ја гледам серијава, ама тука сум да ви се смеам оти вие ја гледате, а јас ги гледам Брејкинг Бед и Гејм оф трхонс, што автоматски ме прави граѓанин од прв ред, затоа шо мене животот ми е толку опуштен затоа што морам да гледам напнати серии, затоа што морам цело време да мислам на серијата.
:свиркам:

I like your sarcasm. :)

И да, така испаѓа. Веројатно сум еден од оние од гетото што ги нема гледано споменатите серии и цело време сум "не, ги немам гледано, не, не знам што е муабетот, ОК, ќе ги спуштам"...и слично, но ги немам спуштено до сега ради то што НЕ МИ СЕ ДОПАЃА нарацијата на двете серии. Ниту трејлерите. И то је то. (не беше ова кон тебе лично насочено).

Во однос на Arrow, некој спомна дека немаш потреба од многу мислење гледајќи ја серијава. Па...станува збор за суперхерои. Освен saving the world, па немаат и баш некоја длабокомислечка филозофија. Пушташ мозок на пасење. И немој да кажете дека Batman 1-2-3, The Avengers, Thor и слично се поWOW само заради што се порекламирани. Не, чек, тоа се филмови, ова е за серии...упс.

That being said, Arrow во однос на изненадувања...не е баш нешто посебна. Се гледа во 3-4 дена (цела 1 сезона), ради што е како книгите од Ден Браун, горе-доле предвидлива.

"не, ги немам гледано, не, не знам што е муабетот, ОК, ќе ги спуштам"...и слично, но ги немам спуштено до сега ради то што НЕ МИ СЕ ДОПАЃА нарацијата на двете серии. Ниту трејлерите. И то је то. (не беше ова кон тебе лично насочено).
па не лажи бе, кажи им убаво „не ми се свиѓа, не ја спуштам“ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom