Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Катастрофа еј, не ја препозна сестра и, а оваа имаше само едно парталче на главата демек маска. А што е најтрагично, ни по гласот не ја препозна ...![]()
Зашо бе? Океј се развива ова со одмаздава и слично.У глупости премина серијава...беше нешто, ама сезонава е трагикомедија.
Не знам првата ми беше поинтересна, вторава епизодиве ги гледам онака колку ради реда.Зашо бе? Океј се развива ова со одмаздава и слично.
Првата сезона = вторава
Нема некоја огромна разлика у квалитет според мене
Горе доле исти се според мене и интересно ми е ова со одмаздава ау бау и толку. Ако планираат уште трета сезона таман и мислам дека треба да престанат.Не знам првата ми беше поинтересна, вторава епизодиве ги гледам онака колку ради реда.

Аха спиј на тоа уво дека ќе престанат. Ќе тераат 6+ сезони, гарант.Горе доле исти се според мене и интересно ми е ова со одмаздава ау бау и толку. Ако планираат уште трета сезона таман и мислам дека треба да престанат.
А и глеам ради неа![]()
Абе јасно тоа дека ќе ја тупат до 101 и назад за профит ама гледаноста ќе опадне драстично според мене. Ти кажував дека од моја гледна точка 3 сезони се топ.Аха спиј на тоа уво дека ќе престанат. Ќе тераат 6+ сезони, гарант.
У глупости премина серијава...беше нешто, ама сезонава е трагикомедија.
Горе доле исти се според мене и интересно ми е ова со одмаздава ау бау и толку. Ако планираат уште трета сезона таман и мислам дека треба да престанат.
А и глеам ради неа![]()

Наредната среда ќе се емитува епизодата, сеа пауза праат.Зошто ја нема 19 епизода на торент?[DOUBLEPOST=1397150173][/DOUBLEPOST]Зошто ја нема 19 епизода на торент?
)