- Член од
- 5 октомври 2011
- Мислења
- 155
- Поени од реакции
- 64
Јас само искрено се изразив без да навредам никого . Секој има право на избор секој има право да ги даде парите таму каде што тој смета .Добро бре, ради вакви ко тебе мене ме плукаат...
Јас само искрено се изразив без да навредам никого . Секој има право на избор секој има право да ги даде парите таму каде што тој смета .Добро бре, ради вакви ко тебе мене ме плукаат...
Се додека другите телефони користат срања како Android,Windows mobile,Symbain и други,никој нема да може да му парира на Ајфонот.Телефонот не го прави 8мегапикселната камера туку системот на кој работи...Гледам дека многу се разбираш во врска со ова, исто како Гоце Делчев што се разбирал во мобилни.
Подобри телефони? SGS3, One X, X+, One S, Note, Note 2, Razr HD, Optimus G, Optimus 4X, Lumia, што се очекува да излезат наскоро за месец-два, новиот Nexus (па и предходниот), Ascend D, D XL, Finder, MI-2, MX 4,......
A бидејки многу се разбираш ајде да го надополниме уште малку твоето знаење. Ајфонот ниту некогаш вредел 1000 евра, ниту некогаш ке вреди. Цената од 1000 евра на ајфон 5 во Ледиком и слични куротресини кај нас е набилдана над секој здрав разум затоа што телефонот уште не е донесен од операторите и најдоа можност да стрижат овци. Цената му е околу 700 долари (540 евра) за само телефонот или 200 долари (150 евра) со договор.
А тоа дека брендот (епл) ти гарантира квалитет продолжи да сонуваш. Се виде квалитетот на новиот ајфон. Повеке од половина доагаат со гребаници и чукнатини уште не извадени од кутијата, алуминиумот на задната страна ефтино неквалитетно сра*е, камерата со виолетови фотографии, мапите да не зборуваме - катастрофа на деценијата, wifi баг кој ти троши од 3Г мобилниот сообракај иако е исклучен, артефакти на екранот... Со еден збор, невиден квалитет.
Добро бре, ради вакви ко тебе мене ме плукаат...
Се додека другите телефони користат срања како Android,Windows mobile,Symbain и други,никој нема да може да му парира на Ајфонот.Телефонот не го прави 8мегапикселната камера туку системот на кој работи...
Земи виндовс 7-8 на телефон рашчепкајго па кажи, а не да тропаш зелениСе додека другите телефони користат срања како Android,Windows mobile,Symbain и други,никој нема да може да му парира на Ајфонот.Телефонот не го прави 8мегапикселната камера туку системот на кој работи...
Сум го користил и тој.Не гледам нешто подобро од Иос во виндоусот....Инаку сум корисник на Андроид 4.0.4 СГС3...Кога го земав немаше проблем,му ставив околу 30 апликации и отварам јутјуб ми крашира,на некој игри ,ми крашира...пред тоа користев 3гс немаше никаков проблем околу тоа некој апликации да замрзнат и слично...Плус имам 2 другари с2 истото им се дешава...Земи виндовс 7-8 на телефон рашчепкајго па кажи, а не да тропаш зелени
Хаха јако ти е овамногу лигувчиња синчиња на директорчиња се врткаат по темава
Да, да само на вас ви се случува тоа да ви крашираат апликациите на андроид. По вашиве кажувања баш ми е чудно зошто кај мене ептен ретко крашира некоја апликација, преку сила две да крашираат по еднаш неделно во просек, што се случува кај секој оперативен систем и што во 95% од случаите е проблем на апликацијата а не на ос-от.Сум го користил и тој.Не гледам нешто подобро од Иос во виндоусот....Инаку сум корисник на Андроид 4.0.4 СГС3...Кога го земав немаше проблем,му ставив околу 30 апликации и отварам јутјуб ми крашира,на некој игри ,ми крашира...пред тоа користев 3гс немаше никаков проблем околу тоа некој апликации да замрзнат и слично...Плус имам 2 другари с2 истото им се дешава...
Ајфон4 моментално ти е сакап само кај нас. Во америка без пари го даваат со договор, исто како кај нас алкателите.iskreno jas mn sakam da imam iphone 4 zatoa sto estetski mi e nekako najubav i dobro e sto izleze 5kata taman cenata na 4 ke mu padne kako i da e ke go kupam iphone 4 a i ne moze iphone da ima vecno visoki ceni primer poglednete edna od postarite nokii samsung lg porano bea vo makedonija 40 000 , 50 000 taka e isto so iphone dodeka e aktuelen ke bide i skap momentalno kako konkurencija edinstveno moze da mu bidat android i samsung galaxi
Да, да само на вас ви се случува тоа да ви крашираат апликациите на андроид. Баш ми е чудно зошто кај мене ептен ретко крашира некоја апликација, преку сила две да крашираат по еднаш неделно во просек.
П.С јутуб никогаш во живот не ми краширал.
И баш ме чуди зошто не го продадеш самсунгот и да си купиш ајфон кога веке не си задоволен со него...
А зошто крашираат уствари ? )
Инаку 4с не земав пошто сакав со поголем екран,а 5кава уште не е стигната кај нас.
Не мислам дека само на Андроид крашират,но на додека го користев ајфонот и да крашира некојпат се дешава многу ретко,а сега на андроид секој ден ми крашира некоја апликација.. кога ке направам фактори ресет и ставам 2-3 игри на пр темпл ран нема гајле,но кога ке инсталирам уште 20-3- апликации да речеме почнува да крашира.Зошто крашираат? А мислиш дека само на андроид крашираат? Се гледа дека никогаш не си имал ајфон.
Во 95% од случаите е неоптимизиран код на апликацијата, пример, претходната верзија на фејсбук за андроид беше толку неоптимизирана што ми крашираше барем еднаш во 3-4 пати. Најновава верзија 1.9.10 до сега ниту еднаш не ми краширала.
мона дај 40 илјади и одма на рака уште утре ти носам 4с спремен за користењеiskreno jas mn sakam da imam iphone 4 zatoa sto estetski mi e nekako najubav i dobro e sto izleze 5kata taman cenata na 4 ke mu padne kako i da e ke go kupam iphone 4 a i ne moze iphone da ima vecno visoki ceni primer poglednete edna od postarite nokii samsung lg porano bea vo makedonija 40 000 , 50 000 taka e isto so iphone dodeka e aktuelen ke bide i skap momentalno kako konkurencija edinstveno moze da mu bidat android i samsung galaxi