Apple iPhone 5

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Не мислам дека само на Андроид крашират,но на додека го користев ајфонот и да крашира некојпат се дешава многу ретко,а сега на андроид секој ден ми крашира некоја апликација.. кога ке направам фактори ресет и ставам 2-3 игри на пр темпл ран нема гајле,но кога ке инсталирам уште 20-3- апликации да речеме почнува да крашира.
Телефонот не е компјутер па да ставош 1м апликации.Компјутер да беше па ке ти сецка а не телефон :)

Едно е сигурно, iPhone 5 ќе биде продаден во милијарди примероци, истото ќе биде и за 5S и 6 и 6S итн итн, луѓето едноставо го обожават и секогаш ќе бидат "хит" новите модели.

Телефонот не е компјутер па да ставош 1м апликации.Компјутер да беше па ке ти сецка а не телефон :)
ако под 30 подрзбираш милион тогаш тоа е твој проблем...епа нека стават лимит чим не може толку многу апликации да поднесе самиот телефон :)

iskreno jas mn sakam da imam iphone 4 zatoa sto estetski mi e nekako najubav i dobro e sto izleze 5kata taman cenata na 4 ke mu padne kako i da e ke go kupam iphone 4 a i ne moze iphone da ima vecno visoki ceni primer poglednete edna od postarite nokii samsung lg porano bea vo makedonija 40 000 , 50 000 taka e isto so iphone dodeka e aktuelen ke bide i skap momentalno kako konkurencija edinstveno moze da mu bidat android i samsung galaxi

:facepalm:

Apple е бренд бр. 1 во светот и нивните производи се секогаш најскапи, не фаќа тука македонскиот синдром „ќе поефтини“ , тоа е како да кажеш ќе чекам Ферари да поефтини не може да е вечно скапо, ќе искочи нов модел. Некои марки се вечито скапи без разлика на конкуренцијата на пазарот и можностите што ги нудат.

П.С. тоа што ги даваат во УСА со договор е друга работа, мислев за од продавница да си земеш.

може некој да ми каже што значи Neverlock ?

може некој да ми каже што значи Neverlock ?

Фабрички отклучен, ќе работи на сите мрежи без разлика што има инсталирано на него.

431663_10152184752170529_576444073_n.jpg

Денеска ова, и тоа на 3G, LTE сеуште не сум тестирал.

Кој ќе купува Iphone 5 нека зема бел . Сто пати е подобар белиот и во материјата и во изгледот . А оние финиш дизајни од страната си мислиш дека секој момент ќе ти се оштетат толку гадно чуство . Имав можност да го видам и прочепкам . Влечи влечи , ама размислувам сеуште размислувам 4s некако не ми се дава се повеќе и повеќе ми е убав:) Во t-mobile од Декември .;):)(y)

Колку ќе биди iphone 5 во t mobile луѓе имате претсава или некој информации . Фала:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom