Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Не мислам дека само на Андроид крашират,но на додека го користев ајфонот и да крашира некојпат се дешава многу ретко,а сега на андроид секој ден ми крашира некоја апликација.. кога ке направам фактори ресет и ставам 2-3 игри на пр темпл ран нема гајле,но кога ке инсталирам уште 20-3- апликации да речеме почнува да крашира.
Телефонот не е компјутер па да ставош 1м апликации.Компјутер да беше па ке ти сецка а не телефон :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.697
Едно е сигурно, iPhone 5 ќе биде продаден во милијарди примероци, истото ќе биде и за 5S и 6 и 6S итн итн, луѓето едноставо го обожават и секогаш ќе бидат "хит" новите модели.

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Телефонот не е компјутер па да ставош 1м апликации.Компјутер да беше па ке ти сецка а не телефон :)
ако под 30 подрзбираш милион тогаш тоа е твој проблем...епа нека стават лимит чим не може толку многу апликации да поднесе самиот телефон :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
iskreno jas mn sakam da imam iphone 4 zatoa sto estetski mi e nekako najubav i dobro e sto izleze 5kata taman cenata na 4 ke mu padne kako i da e ke go kupam iphone 4 a i ne moze iphone da ima vecno visoki ceni primer poglednete edna od postarite nokii samsung lg porano bea vo makedonija 40 000 , 50 000 taka e isto so iphone dodeka e aktuelen ke bide i skap momentalno kako konkurencija edinstveno moze da mu bidat android i samsung galaxi
:facepalm:

Apple е бренд бр. 1 во светот и нивните производи се секогаш најскапи, не фаќа тука македонскиот синдром „ќе поефтини“ , тоа е како да кажеш ќе чекам Ферари да поефтини не може да е вечно скапо, ќе искочи нов модел. Некои марки се вечито скапи без разлика на конкуренцијата на пазарот и можностите што ги нудат.

П.С. тоа што ги даваат во УСА со договор е друга работа, мислев за од продавница да си земеш.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
може некој да ми каже што значи Neverlock ?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.697

Денеска ова, и тоа на 3G, LTE сеуште не сум тестирал.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Кој ќе купува Iphone 5 нека зема бел . Сто пати е подобар белиот и во материјата и во изгледот . А оние финиш дизајни од страната си мислиш дека секој момент ќе ти се оштетат толку гадно чуство . Имав можност да го видам и прочепкам . Влечи влечи , ама размислувам сеуште размислувам 4s некако не ми се дава се повеќе и повеќе ми е убав:) Во t-mobile од Декември .;):)(y)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.205
Поени од реакции
2.316
Da ne znae nekoj koga ke donesat Nano Sim carticki vo ONE?

Prasav ja pred mesec ipol mi kazaa vo bliska idnina...

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Колку ќе биди iphone 5 во t mobile луѓе имате претсава или некој информации . Фала:)

Kajgana Shop

На врв Bottom