Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Блазеси им кога имаат такви о.... корисници. :)

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
На гсм арена пишува на многу корисници им се гребел, зш така нели неможе да се изгребе па дури и видеа ставија, пак лажна реклама, а можеби кинезите нешто брцнале рака и пуштиле кинески Iphone 100% тоа е.:eek:
Ако некој купи у Македонија би сакал да го тестира дали стварно се гребе се надевам ќе го сподели тоа со нас.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Изгледа утнаа како со кецот, алуминиумот малце да го чепнеш со клуч се гребе пошто е мек метал. Требаше да одберат материјал како тој на Nokia E71 од позади

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Изгледа утнаа како со кецот, алуминиумот малце да го чепнеш со клуч се гребе пошто е мек метал. Требаше да одберат материјал како тој на Nokia E71 од позади
Тоа на Нокиа Е71 е челик позади, буквално. Ќе беше многу тежок. Иако си го сакам Е71.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
vо Prilep stignuva naredna nedela ke imam premiera pa ke vi kazam podetalno . Ali prilicno sum vozbuden od noviot izgled i moj prijateli sto go imaat vo USA vika sosema novo iskustvo .

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
vо Prilep stignuva naredna nedela ke imam premiera pa ke vi kazam podetalno . Ali prilicno sum vozbuden od noviot izgled i moj prijateli sto go imaat vo USA vika sosema novo iskustvo .
Ново искуство? Наместо со палецот, сега на тачот притискаат со средниот прст :D

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Море купи некој од вас пошо планирам за нова година коа ќе има попусти да зеам па да видам дали се исплаќа,хаха :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
знае некој одприлика по што цена ке се продава кај нас ?

Kajgana Shop

На врв Bottom