Ајде еве работам на случајот малку серверите им се оптеретени али ќе е ок
patem go instaliravte ios 6 . Na pocetokot mi pravese error izbrisav vo host eden apple id i sea ok e eve i na iphonot i na ipad super e 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти вода со шеќер!Што е со мапите на IOS 6 катастрофа се за македонија ова не е можно не е можно
Огромен фејл се мапите. Што особено за Македонија, за цел свет се истиот фејл. Еве ти за Јапонија.Нормално е да се очекува дека нема да бидат детални како Google Maps, особено за Македонија човече. Ќе ти излезе сега нова апликација Maps од Гугл за iOS и ќе тераш.
Слично како и лани, и оваа година Samsung им го пукна реметот на Apple и пак ги закопа во земја
Erm... оваа ја направија пред да излезе 4S. Таа што ја постирав е најновата аплоудирана на 19ти септември. Ама изгледа ти од што си толку игнорантен не си го ни пуштил видеото што го постиравРекламава ја направија пред да излезе 4Ѕ
Erm... оваа ја направија пред да излезе 4S. Таа што ја постирав е најновата аплоудирана на 19ти септември. Ама изгледа ти од што си толку игнорантен не си го ни пуштил видеото што го постирав![]()