Apple iPhone 5

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Ајде еве работам на случајот малку серверите им се оптеретени али ќе е ок :) patem go instaliravte ios 6 . Na pocetokot mi pravese error izbrisav vo host eden apple id i sea ok e eve i na iphonot i na ipad super e :)

Што е со мапите на IOS 6 катастрофа се за македонија ова не е можно не е можно
Еве ти вода со шеќер! :D
--- надополнето: 20 септември 2012 во 10:17 ---
Нормално е да се очекува дека нема да бидат детални како Google Maps, особено за Македонија човече. Ќе ти излезе сега нова апликација Maps од Гугл за iOS и ќе тераш.

545379_386147238124400_979110643_n.jpg

iOS 6 на iPhone 4S е значително побавен од 5.1.1. Еден куп багови надов до сега, осеќам за месец-два ќе извадат закрпи

Години наназад Apple имаше иновација во телефонот. Почнувајќи од 2-ката што смени се, па 4 ката со одличниот дизајн и екстремно високата резолуција, па 4с siri во секој телефон тие имаа по нешто што другите го немаа. Во 5-кава нема ништо такво

Apple ги дупнаа сите, unlocked телефони само преку интернет нарачки барем за првите недела,две.

Слично како и лани, и оваа година Samsung им го пукна реметот на Apple и пак ги закопа во земја :pos:

Нормално е да се очекува дека нема да бидат детални како Google Maps, особено за Македонија човече. Ќе ти излезе сега нова апликација Maps од Гугл за iOS и ќе тераш.
Огромен фејл се мапите. Што особено за Македонија, за цел свет се истиот фејл. Еве ти за Јапонија.

tumblr_mandq6PFIJ1rhptwbo1_1280.jpg

Овај експеримент со мапите воопшто не им требаше.Според проценките на Верге, ќе им треба 2-3 години да ги донесат до некој употреблив левел.Гугл којзнае што ќе измисли дотогаш.

Вакви такви, бетер од урда идат, која еуфорија е во Канада невидено нешто, поготово ако имаш unlocked т.е ако си нарачал на 12ти у првиот пола саат кога беа ставени на продажба, сеа моеш да ги шитнеш по 1200 долари (канадски).Ако има заинтерсирани пишете порака :D

Attachments

• 241414_438195296226904_209575374_o.jpg
    241414_438195296226904_209575374_o.jpg
    194,2 KB · Прегледи: 43
Рекламава ја направија пред да излезе 4Ѕ
Erm... оваа ја направија пред да излезе 4S. Таа што ја постирав е најновата аплоудирана на 19ти септември. Ама изгледа ти од што си толку игнорантен не си го ни пуштил видеото што го постирав :icon_lol:

Erm... оваа ја направија пред да излезе 4S. Таа што ја постирав е најновата аплоудирана на 19ти септември. Ама изгледа ти од што си толку игнорантен не си го ни пуштил видеото што го постирав :icon_lol:

Не го пуштив, мислев истата е, што ќе ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom