Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pizda se isra na sred rabota mnogu bila hrabra prodavackata sreka imase sto ovoj bese pi*ka pa ne i svirna u glava za del od stotinka mozese zivotot da go izgubi.
Фејк или не, жената имала доволно муда да му се спротистави на идиотов.
Ми го зеде зборот од уста. Женава - Мери, е мајка на газдата на продавницата, го знам и него, и неа. Снимката не е фејк, ама искрено, поише би се радувал да ја претепаше наркичот - колку пати само оваа Мери ме има украдено, вие не сте свесни!!! Еднаш дури и на син и му се пожалив.А не ви текнува на опцијата дека можеби токму женава е соптвеник на продавницата?
Така ми делува, зашто претежно за свое нешто некој би ризикувал да се спротистави на пиштол...
Не мора да значи еве ќе ти кажам еден друг пример. Брат ми пред неколку месеци го нападнаа со нож пред зграда, нормално во таква ситуација се ствара галама. Е сега зборот ми е комшииве слушнале дека некој вика, излегле на прозор да видат што е, виделе дека го бодат брат ми и продолжиле да си гледаат без да се симнат и да помогнат или па барем во полиција да пријават.Во видеово има еден момент, кадешто докажува уште еднаш колку сме клети како народ. Кој го примети, има пиво од мене.
... тоа ни е у ген секогаш да бегаме.
Аха а ако недај боже загине некој тогаш сме први да кажуваме "еј ја таму бев се гледав" и да се такмичиме на форуми кој е во право. Не викам да застанеме пред пиштол, а да помогнеме сепак двајца (во случајов со продавницава) се повеќе од еден па колку сака пиштоли да носи.Не бегајте, тоа се вика природна селекција...
Во ред е да се повика полиција и сл. ама не секој сака да ризикува живот за било кого па да изиграва јуначиште поради глупа реакција на продавач или газда сеедно за дневна заработка ејј мислете мислете...
Аха а ако недај боже загине некој тогаш сме први да кажуваме "еј ја таму бев се гледав" и да се такмичиме на форуми кој е во право. Не викам да застанеме пред пиштол, а да помогнеме сепак двајца (во случајов со продавницава) се повеќе од еден па колку сака пиштоли да носи.
Доколку решиш да помагаш ни на крај памет не ти доаѓа дека пиштолот може да пукне баш во тебе. Но како и да е и да не беше пиштол, а нож или некој друг остар или тап предмет пак никој немаше да помогне. Тоа сакав да кажам, а за фамилијарни сите сме и нормално дека не сакаат живи него храбри и мртви.Да, двајца се против еден...можеби е фамилијарен човекот па на своите деца повеќе потребен им е жив отколку храбар а мртов, сешто може да се случи во турканица доколку пиштолот бил вистински и доколку пукне тоа ми е муабетот. Секој си има ишјус така да не би требало да се суди така лесно.
Наркумани...пак да ги браните и штитите демек болни биле,ако се болни нека лежат на болница а не да ми шетаат наоколу, да вршат разбојништва и да ми смрдат.
Па шо кур ако се болни...Со сила сами се напраиле болни и не треба да се штитат доволно е да им се обезбеди лекување само...
Доколку решиш да помагаш ни на крај памет не ти доаѓа дека пиштолот може да пукне баш во тебе.