Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му го скрши социјалистичкиот филм на musketarr и на неговото сфаќање на пазарната економија. Да не отвореше мускетаров тема а да прочитавме за веста во некој весник или портал ќе помисливме браво храбра жена , а на крај дознавме дека лопов ограбил лопов. Но како и да е си отворивме фан клуб на мајката на газдатаМи го зеде зборот од уста. Женава - Мери, е мајка на газдата на продавницата, го знам и него, и неа. Снимката не е фејк, ама искрено, поише би се радувал да ја претепаше наркичот - колку пати само оваа Мери ме има украдено, вие не сте свесни!!! Еднаш дури и на син и му се пожалив.
После 00:08 разбојникот се размина со минувач на улицата, а минувачот не реагираше.Во видеово има еден момент, кадешто докажува уште еднаш колку сме клети како народ. Кој го примети, има пиво од мене.
Во видеово има еден момент, кадешто докажува уште еднаш колку сме клети како народ. Кој го примети, има пиво од мене.
фотошоп ли е