Апел до сопственикот на дуќанот да и ја зголеми платата на оваа храбра работничка!

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А, да - оваа не е Мери. Мери е помладата, добрата продавачка. Оваа ја викавме "Вештерката", а поим немам како се вика. Најмногу ја мразев зошто кога ќе влезев во Агровита, секогаш ми сугерираше што да купам. Пример, јас купувам кафе, она ми сугерира да купам шеќер. А колку пати платени цигари ми фалеа во кесичката ко ќе стигнев дома... ВЕШТЕРКА :mad:

Му го скрши социјалистичкиот филм на musketarr и на неговото сфаќање на пазарната економија. Да не отвореше мускетаров тема а да прочитавме за веста во некој весник или портал ќе помисливме браво храбра жена , а на крај дознавме дека лопов ограбил лопов. Но како и да е си отворивме фан клуб на мајката на газдата:D
Не можеш да си ги решиш фрустрациите во животот преку форумов дете

Му го скрши социјалистичкиот филм на musketarr и на неговото сфаќање на пазарната економија. Да не отвореше мускетаров тема а да прочитавме за веста во некој весник или портал ќе помисливме браво храбра жена , а на крај дознавме дека лопов ограбил лопов. Но како и да е си отворивме фан клуб на мајката на газдата:D
musketarr е во социјалистички филм исто онолку колку што јас сум во Spice World на Bob Spiers. :pos: А за да му го скршиш филмот во кој навистина е, е богами треба да се потрудиш, пошто јас не познавам некој на кој му успеало тоа. А било кого би го честел да успееше. :ROFLMAO: Башка, му кажав јас кај да се обрати за да добие подетални информации за Вештерката. Таму само ќе му ги потврдат информациите кои јас ги пренесов. ;)
BOLD: Се надевам, не си саркастичен! :rolleyes:
Не можеш да си ги решиш фрустрациите во животот преку форумов дете
А јас, можам ли??? Те молам, те молам кажи ми чичко musketarr дека можам!!!!!!! :vozbud:

газдата може да и даде награда 1 плата плус ништо не е должен повеќе. Исто општината може како храбар потег од жената да ја наградат со некое дело сувенирче вазна изгравирано на него херој за 2013.

Не е ФЕЈК.
Другар мој (студент по новинарство) и правеше интервју на типкава лично.
Не е Фејк.
Незнам шо е толку неверојатно па да е фејк, бог да чува.

Наркумани...пак да ги браните и штитите демек болни биле,ако се болни нека лежат на болница а не да ми шетаат наоколу, да вршат разбојништва и да ми смрдат.

tocno taka :)

Може да е вистина, но може и наместено да е..., а ако е вистина секоја чест за продавачката и навистина треба да и се зголеми платата, но тоа тешко кај нас :)

А, да - оваа не е Мери. Мери е помладата, добрата продавачка. Оваа ја викавме "Вештерката", а поим немам како се вика. Најмногу ја мразев зошто кога ќе влезев во Агровита, секогаш ми сугерираше што да купам. Пример, јас купувам кафе, она ми сугерира да купам шеќер. А колку пати платени цигари ми фалеа во кесичката ко ќе стигнев дома... ВЕШТЕРКА :mad:

Мотив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom