ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Лелелелееее! :vozbud: Дефинитивно Shingeki no kyojin ( Attack on Titan) анимево не е за секого!!!!
:vozbud: Какви само драматични моменти има, алал да им е како е перфектно смислено, саундтракот, абе се се!

Армин на почеток ич не ми се допаѓаше како лик во серијата, ама сега ептен позитивно ме изненадува !

Реинер алал да ти е!!! :vozbud:

Мислев дека овој паметен титан е Микаса... :unsure:

Лелелелееее! :vozbud: Дефинитивно Shingeki no kyojin ( Attack on Titan) анимево не е за секого!!!!
:vozbud: Какви само драматични моменти има, алал да им е како е перфектно смислено, саундтракот, абе се се!

Армин на почеток ич не ми се допаѓаше како лик во серијата, ама сега ептен позитивно ме изненадува !

Го има незиниот поглед. А можи мајка му на Ервин да е.

Mirai Nikki засега солидно, оваа Yuno на моменти ми е ептен creepy... :confused:

-------------------------------------------------

dantemkd

Абе да не има некоја серија поврзана со твојот лик на аватар, и ако има како се вика? xD

Во однос со епските игри на серијалот ДМЦ анимот е срање за мене .

Претпоставував, ама не верував дека има... Да не прашам, дали чини? :icon_lol:

DMC e култна игра и можеби една од најдобрите hack and slash игри ever направени и мораш да ги изиграш!

Kolku mi e merak da te spojlnam ama ajt. :D

Потешко ќе ме повреди од куршум, овој коментар за Attack On Titan беше излив на емоции особено возбуда! :D :D

Posle nekolku bavni epki se zabrza tempoto, ovoj del mi e pointeresen od delot koga go branea zidot.

Posle nekolku bavni epki se zabrza tempoto, ovoj del mi e pointeresen od delot koga go branea zidot.

Мене сите епизоди ми беа интересни, само 1 имаше досадна не ми текнува ама поназад беше. Нека заврши првиов дел (најверојатно ќе има и втор по коментарите низ фејсбук), ќе го изгледам уште еднаш од почеток. :)

Mirai Nikki засега солидно, оваа Yuno на моменти ми е ептен creepy... :confused:

dantemkd

Абе да не има некоја серија поврзана со твојот лик на аватар, и ако има како се вика? xD

ке видиш натаму се е по creepy и по creepy by the way омилен лик ми е Yuno у Mirai Nikki
--- надополнето: 7 август 2013 во 00:15 ---
Во однос со епските игри на серијалот ДМЦ анимот е срање за мене .

секој си има свое мислење мене ми се допаѓа све од DEVIL MAY CRY и игрите и мангата и анимето мислам дека има и новела али не сум ја читал :)
--- надополнето: 7 август 2013 во 00:18 ---

dantemkd

DEVIL MAY CRAY има и играи аниме и манга и новела мислам и филм ке се снима :) пробај неам да зажалиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom