ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди ли да го почнам Rurouni Kenshin, до сега сум наишол само на позитивни коментари ?

Иначе го завршив FMA: Brotherhood одлично е го препорачувам да го гледате нема да зажалите :)

Вреди ли да го почнам Rurouni Kenshin, до сега сум наишол само на позитивни коментари ?

Иначе го завршив FMA: Brotherhood одлично е го препорачувам да го гледате нема да зажалите :)

Kenshin ti e old skul anime, mnogu dobra serija, barem do 62 epizoda. Posle toa se fileri za zal i vatorite na serijata moraa da smislat svoj kraj. Zatoa podobro gledaj ja do 62 epizoda, a potoa zemi ja mangata, ama da ja cias od prvoto poglavje.

Препорака за 2011+ аниме, завршено да е, акција ова-она, крв такоѓе.

ќе може ли некој да ми каже под кој редослед да го гледам Фулметал Алхемист? :)

Препорака за 2011+ аниме, завршено да е, акција ова-она, крв такоѓе.

Не знам дали е 2011, ама ми фати око анимево.. акција е.. (Kara no Kyoukai) ама не ми е гледано, ставено ми е на watchlista, долга ми е. :ROFLMAO:

Иначе гледано аниме кое има акција и вреди да се погледне од аспект на сторијата, би требало да му дајш шанса на Gungrave. :)

ќе може ли некој да ми каже под кој редослед да го гледам Фулметал Алхемист? :)

Брат, нема редослед јас се заебав.

Гледај го Brotherhood, затоа што обичното е аниме кое не ја следи мангата и е далеку послабо. ;)

Hellsing Ultimate OVA

Има разлика помеѓу Hellsing Ultimate и Hellsing Ultimate OVA така ? Никогаш не научив OVA шо значи.

Не знам дали е 2011, ама ми фати око анимево.. акција е.. (Kara no Kyoukai) ама не ми е гледано, ставено ми е на watchlista, долга ми е. :ROFLMAO:

Иначе гледано аниме кое има акција и вреди да се погледне од аспект на сторијата, би требало да му дајш шанса на Gungrave. :)

На прв поглед делуваат интересно, ќе ги пробам.

Фала.

OVA-Original Video Animation

Hellsing Ultimate е Hellsing Ultimate, старата серија е само Hellsing, и не ја следи мангата баш.

ajde ako saka nekoj da mi preporaca dobro anime so mnogu tepacki i da e zavrseno
a i poznost da bide akcijata od vidot na luffy ne nesto so roboti ili sto ti ja znam

не ми се воопшто интересни, ме иритираат многууу.

Back
На врв Bottom