ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Го завршив Darker than black,ама не сватив шо е поентата во анимето и не ми се допадна толку можи пак ќе го изгледав во иднина,и Full Metal Alchemist Brotherhood го изгледав сеа да идам на обичниот FMA или да не губам време на него?

Го завршив Darker than black,ама не сватив шо е поентата во анимето и не ми се допадна толку можи пак ќе го изгледав во иднина,и Full Metal Alchemist Brotherhood го изгледав сеа да идам на обичниот FMA или да не губам време на него?

Да не губиш време, Brotherhood беше феноменално во однос на FMA кое што не ја следи мангата и има сосема друг правец и малце глуп како што напоменав ако споредуваме со Brotherhood. ;)

Изгледав Fullmetal Alchemist,стварно добра серија, исто Attack on Titan ги изгледав сите епизоди до сега и сеа имам за гледање само по една епизода неделно, па дали може некој да ми препорача добро аниме, само да не е многу долго 50-60 епизоди?

Изгледав Fullmetal Alchemist,стварно добра серија, исто Attack on Titan ги изгледав сите епизоди до сега и сеа имам за гледање само по една епизода неделно, па дали може некој да ми препорача добро аниме, само да не е многу долго 50-60 епизоди?

Fullmetal Alchemist ти се бендиса?
-Епа тогаш изгледај ја и Fullmetal Alchemist: Brotherhood, ти гарантирам дека е дупло појака. :)

Сакаш препорака на добро аниме?
-Gungrave. ;)
--- надополнето: 11 август 2013 во 12:57 ---
Одлична епизодава на Shingeki no Kyojin... секоја епизода се понеизвесно и понеизвесно... :vozbud: Едвај чекам наредна епизода да дознаам која е намерата на оној титан (премногу е паметна упм) што го брка Ерен.....

П.с. за момент помислив дека Леви беше оној кутриот што се обиде да го убие титанот... :vozbud:

Fullmetal Alchemist ти се бендиса?
-Епа тогаш изгледај ја и Fullmetal Alchemist: Brotherhood, ти гарантирам дека е дупло појака. :)

Сакаш препорака на добро аниме?
-Gungrave. ;)
--- надополнето: 11 август 2013 во 12:57 ---
Одлична епизодава на Shingeki no Kyojin... секоја епизода се понеизвесно и понеизвесно... :vozbud: Едвај чекам наредна епизода да дознаам која е намерата на оној титан (премногу е паметна упм) што го брка Ерен.....

П.с. за момент помислив дека Леви беше оној кутриот што се обиде да го убие титанот... :vozbud:

Не,не, моја грешка :) Brotherhood го изгледав и стварно ми се бендиса, сакав да го гледам Fullmetal Alchemist, но на темава не гледам баш позитивни критики.

Ќе пробам сега Gungrave :) Фала

Attack on Titan е стварно добра, ко почнав да ја гледам имаше околу 15-16 епизоди и ги изгледав за 1 ден, стварно неизвесна и напната.

Хаха и јас, заебан е женскиов титан, само Леви е мадафакер имат нешто наумено

claymore berserk black cat mirai nikki death note hellsing бирај сите се топ XD

Ги имам гледано ептен јаки АМВ прави loosecontroi, еднаш и водев дискусија со него на еден странски форум :)

Ги имам гледано ептен јаки АМВ прави loosecontroi, еднаш и водев дискусија со него на еден странски форум :)

Единствено забелешка му се Naruto AMV's некако многу слаби ги направил тие неколкуте... :)

Единствено забелешка му се Naruto AMV's некако многу слаби ги направил тие неколкуте... :)
Мене најдобри AMV што сум гледал се од One Piece некако најдобар материјал има за AMV :D Од Наруто едно ми остана во сеќавање за смртта на Џираја AMV ептен е епик...
Колку и да ја хејтам мангава у последно време сепак си ги има тие епик моменти и не е баш до толку лоша како што го прават.

Едит: Колку што разбрав во Јапан има фестивал некој неделава и овие шонен мангите што излегуваат во WSJ магазинот ќе бидат на хиатус. Така најверојатно нема да има нови од чаптери од Наруто и One Piece, а за Блич па да не збориме :icon_mrgr:

Мене најдобри AMV што сум гледал се од One Piece некако најдобар материјал има за AMV :D Од Наруто едно ми остана во сеќавање за смртта на Џираја AMV ептен е епик...
Колку и да ја хејтам мангава у последно време сепак си ги има тие епик моменти и не е баш до толку лошо како што го прават.

:love: Тоа сакав да слушнам од тебе ботле, не ме разочарувај како останативе... :icon_lol:

Дечки ај предложете нешто во стилот на Samurai Champloo и Samurai Seven. Без шинигами, без фантазија... класично самурајско аниме барам.
I miss good action :(

Дечки ај предложете нешто во стилот на Samurai Champloo и Samurai Seven. Без шинигами, без фантазија... класично самурајско аниме барам.
I miss good action :(

Vagabond i Shigurui.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom