ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се воопшто интересни, ме иритираат многууу.

anime-vs-fags_c_1140056.jpg

во ова би го додал и grave of the fireflies .. а од тука започнува се ... ако некогаш некој се нафати да гледа аниме мора прво да направи воведен дел баш со овие филмчиња !!!

инаку мое прво аниме беше Gall Force ... олд скул и фантастична приказна !!!!

го изгледав афро самураи, само пет епизоди беа, измешани чувства, од една страна сакав да има повеќе епизоди да се разглаба убаво приказната, а од друга пак ми е страв дали ќе можев повеќе од 5 епизоди да изгледам.
шо мислите вие ??

го изгледав афро самураи, само пет епизоди беа, измешани чувства, од една страна сакав да има повеќе епизоди да се разглаба убаво приказната, а од друга пак ми е страв дали ќе можев повеќе од 5 епизоди да изгледам.
шо мислите вие ??
Pa dobro e Ali ne e najnaj gledam go special movie od Afro samurai :)

шо мислите вие ??
Me interesira kako go gledase na english sub ili dub ? Zosto se utepav od baranje na japonski da go gledam i ne najdov samo english dub ima :/

Me interesira kako go gledase na english sub ili dub ? Zosto se utepav od baranje na japonski da go gledam i ne najdov samo english dub ima :/

Затоа што нема јапонски dub, оригиналот е со Samuel L Jackson, така беше прикажуван и на јапонските телевизии.

Мојата листа за во иднина:

1. Ја завршувам Fullmetal alchemist и Fullmetal alchemist: The Brotherhood
2. Dragon ball Z (do 152 sum) и останатио дел
3. Завршувам Monster
4. Ја гледам серијата Mirai Nikki
- Можеби ќе и дадам шанса и на Guin Saga во меѓувреме...
5. Почнувам да ја читам мангата Berserk! :icon_mrgr:

Done! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom