Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bev u japonija u Maj ne se od Makedonija :pOд каде најде манги да земеш во МК??
Го има некој гледано Darker than Black?
Pa dobro e Ali ne e najnaj gledam go special movie od Afro samuraiго изгледав афро самураи, само пет епизоди беа, измешани чувства, од една страна сакав да има повеќе епизоди да се разглаба убаво приказната, а од друга пак ми е страв дали ќе можев повеќе од 5 епизоди да изгледам.
шо мислите вие ??
Me interesira kako go gledase na english sub ili dub ? Zosto se utepav od baranje na japonski da go gledam i ne najdov samo english dub ima :/го изгледав афро самураи, само пет епизоди беа, измешани чувства, од една страна сакав да има повеќе епизоди да се разглаба убаво приказната, а од друга пак ми е страв дали ќе можев повеќе од 5 епизоди да изгледам.
шо мислите вие ??
Me interesira kako go gledase na english sub ili dub ? Zosto se utepav od baranje na japonski da go gledam i ne najdov samo english dub ima :/
Okej falaЗатоа што нема јапонски dub, оригиналот е со Samuel L Jackson, така беше прикажуван и на јапонските телевизии.
Мојата листа за во иднина:
1. Ја завршувам Fullmetal alchemist и Fullmetal alchemist: The Brotherhood
2. Dragon ball Z (do 152 sum) и останатио дел
3. Завршувам Monster
4. Ја гледам серијата Mirai Nikki
- Можеби ќе и дадам шанса и на Guin Saga во меѓувреме...
5. Почнувам да ја читам мангата Berserk!![]()
Бот не сум се ставил на ФБ со денови да поправиме муабет али да те потсетам Cowboy Bebop !!Done!![]()