2
~2A
Гостин
Бот не сум се ставил на ФБ со денови да поправиме муабет али да те потсетам Cowboy Bebop !!![]()
Posle ovaa lista shto ke bidi, ke go vmetnam nego.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бот не сум се ставил на ФБ со денови да поправиме муабет али да те потсетам Cowboy Bebop !!![]()
Лелелелееее!Дефинитивно Shingeki no kyojin ( Attack on Titan) анимево не е за секого!!!!
Какви само драматични моменти има, алал да им е како е перфектно смислено, саундтракот, абе се се!
Армин на почеток ич не ми се допаѓаше како лик во серијата, ама сега ептен позитивно ме изненадува !
Реинер алал да ти е!!!
Мислев дека овој паметен титан е Микаса...
Devil May Cry .
Претпоставував, ама не верував дека има... Да не прашам, дали чини?![]()
Лелелелееее!Дефинитивно Shingeki no kyojin ( Attack on Titan) анимево не е за секого!!!!
Какви само драматични моменти има, алал да им е како е перфектно смислено, саундтракот, абе се се!
Армин на почеток ич не ми се допаѓаше како лик во серијата, ама сега ептен позитивно ме изненадува !
Реинер алал да ти е!!!
Мислев дека овој паметен титан е Микаса...
Kolku mi e merak da te spojlnam ama ajt.![]()
Потешко ќе ме повреди од куршум, овој коментар за Attack On Titan беше излив на емоции особено возбуда!![]()
![]()
Posle nekolku bavni epki se zabrza tempoto, ovoj del mi e pointeresen od delot koga go branea zidot.
Elfen Lied, вреди да се изгледа?![]()
Во однос со епските игри на серијалот ДМЦ анимот е срање за мене .
Mirai Nikki засега солидно, оваа Yuno на моменти ми е ептен creepy...
-------------------------------------------------
dantemkd
Абе да не има некоја серија поврзана со твојот лик на аватар, и ако има како се вика? xD
Во однос со епските игри на серијалот ДМЦ анимот е срање за мене .
Mirai Nikki засега солидно, оваа Yuno на моменти ми е ептен creepy...
-------------------------------------------------
dantemkd
Абе да не има некоја серија поврзана со твојот лик на аватар, и ако има како се вика? xD