Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вреди ли да го почнам Rurouni Kenshin, до сега сум наишол само на позитивни коментари ?
Иначе го завршив FMA: Brotherhood одлично е го препорачувам да го гледате нема да зажалите![]()
Препорака за 2011+ аниме, завршено да е, акција ова-она, крв такоѓе.
Hellsing Ultimate OVAПрепорака за 2011+ аниме, завршено да е, акција ова-она, крв такоѓе.
ќе може ли некој да ми каже под кој редослед да го гледам Фулметал Алхемист?![]()
http://www.animesub.tv/watch/fullmetal-alchemist-brotherhood-episode-1-english-online/ќе може ли некој да ми каже под кој редослед да го гледам Фулметал Алхемист?![]()
Hellsing Ultimate OVA
Не знам дали е 2011, ама ми фати око анимево.. акција е.. (Kara no Kyoukai) ама не ми е гледано, ставено ми е на watchlista, долга ми е.
Иначе гледано аниме кое има акција и вреди да се погледне од аспект на сторијата, би требало да му дајш шанса на Gungrave.![]()
царе што манги се ??? бас ме интересира ја имам Berserk Bleach и High school DxD light novel на Јапонски :3
Oд каде најде манги да земеш во МК??
Никој не те тера со сила да гледаш.не ми се воопшто интересни, ме иритираат многууу.