ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди ли да го почнам Rurouni Kenshin, до сега сум наишол само на позитивни коментари ?

Иначе го завршив FMA: Brotherhood одлично е го препорачувам да го гледате нема да зажалите :)

Вреди ли да го почнам Rurouni Kenshin, до сега сум наишол само на позитивни коментари ?

Иначе го завршив FMA: Brotherhood одлично е го препорачувам да го гледате нема да зажалите :)

Kenshin ti e old skul anime, mnogu dobra serija, barem do 62 epizoda. Posle toa se fileri za zal i vatorite na serijata moraa da smislat svoj kraj. Zatoa podobro gledaj ja do 62 epizoda, a potoa zemi ja mangata, ama da ja cias od prvoto poglavje.

Препорака за 2011+ аниме, завршено да е, акција ова-она, крв такоѓе.

ќе може ли некој да ми каже под кој редослед да го гледам Фулметал Алхемист? :)

Препорака за 2011+ аниме, завршено да е, акција ова-она, крв такоѓе.

Не знам дали е 2011, ама ми фати око анимево.. акција е.. (Kara no Kyoukai) ама не ми е гледано, ставено ми е на watchlista, долга ми е. :ROFLMAO:

Иначе гледано аниме кое има акција и вреди да се погледне од аспект на сторијата, би требало да му дајш шанса на Gungrave. :)

ќе може ли некој да ми каже под кој редослед да го гледам Фулметал Алхемист? :)

Брат, нема редослед јас се заебав.

Гледај го Brotherhood, затоа што обичното е аниме кое не ја следи мангата и е далеку послабо. ;)

Hellsing Ultimate OVA

Има разлика помеѓу Hellsing Ultimate и Hellsing Ultimate OVA така ? Никогаш не научив OVA шо значи.

Не знам дали е 2011, ама ми фати око анимево.. акција е.. (Kara no Kyoukai) ама не ми е гледано, ставено ми е на watchlista, долга ми е. :ROFLMAO:

Иначе гледано аниме кое има акција и вреди да се погледне од аспект на сторијата, би требало да му дајш шанса на Gungrave. :)

На прв поглед делуваат интересно, ќе ги пробам.

Фала.

OVA-Original Video Animation

Hellsing Ultimate е Hellsing Ultimate, старата серија е само Hellsing, и не ја следи мангата баш.

ajde ako saka nekoj da mi preporaca dobro anime so mnogu tepacki i da e zavrseno
a i poznost da bide akcijata od vidot na luffy ne nesto so roboti ili sto ti ja znam

не ми се воопшто интересни, ме иритираат многууу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom