- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
It will be soooo mine Galaxy S4 Release date: February 2013
Уфф страшен ќе биде.It will be soooo mine Galaxy S4 Release date: February 2013
3D.Зошто 2 камери?
Да, како што ќе го држиш со една рака, пола екран нема да го гледаш.Уфф страшен ќе биде.
Никаде не пишува фебруари 2013, ниту па вака ќе изгледа.It will be soooo mine Galaxy S4 Release date: February 2013
http://www.samsungalaxys4.com/Никаде не пишува фебруари 2013, ниту па вака ќе изгледа.
Да бе, гледам сите со една рака ги држат телефоните.Да, како што ќе го држиш со една рака, пола екран нема да го гледаш.
Извини друже, за да се јавам ми требаат две раце.Да бе, гледам сите со една рака ги држат телефоните.
Извини друже, али врска си немаш од мобилна технологија.Извини друже, за да се јавам ми требаат две раце.
Идеме напред.
Исто гледам и нова функција на Android, се рекламира експлицитно кога ќе ја пуштиш галеријата на S3. Еве ќе го тагнам и -={K-O-R-U-N}=- за да ја проба:
За да зумираш слика, ставаш два прста на екранот и го влечеш накај тебе. Пошто ова е попрецизно и попрактично од користење на истите два прста за зумирање каде сакаш на сликата, без да мораш да го зимаш телефонот во рака и да го држиш со две раце.
Ако ништо друго, бар е тотално оригинално.
П.с. тоа што како слеп за стап се фати да го браниш ужасниот фан-бој дизајн на S4 треба да ти е доказ за нешто...