Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да можеш да се вратиш назад на 4.2.2. Секако дека би бил подобар со 4.4, има многу подобрени работи и треба да работи телефонот подобро на 4.4Сакам некој поупатен од овде да ме просветли со некои работи околу андроидите.
Две недели имам ЛГ Г2. Прв андроид ми е, пред него носев 6години Сони Ериксон г700.
Со Андороидите не сум скоро воопшто запознаен, па затоа овие две недели, се адаптирав на Андроид и на користењето на смартфон.
Телефонот најверојанто користи 4.2.2. Џели Бин од кој сум презадоволен. Е сега слушнав дека има 4.4.2 Кит Кет за телефонов. Графичкиот изглед на Џели Бин, во споредба со оној на Кит Кет од она што го гледав на интернет на видеа, мене некако ми се допаѓа повеќе, заради едноставноста. Дали ако го аптејтирам на Кит Кет нема да можам да ја вратам старата верзија Џели Бин, ако Кит Кетот не ми се допадне.
Дали би изгубил некои податоци од телефонот, апликации, слики, контакти останато, при апдејтирањето?
Од брзината на телефонот сум презадоволен, дали би бил уште подобар ако го апдејтирам?
Сакам некој поупатен од овде да ме просветли со некои работи околу андроидите.
Две недели имам ЛГ Г2. Прв андроид ми е, пред него носев 6години Сони Ериксон г700.
Со Андороидите не сум скоро воопшто запознаен, па затоа овие две недели, се адаптирав на Андроид и на користењето на смартфон.
Телефонот најверојанто користи 4.2.2. Џели Бин од кој сум презадоволен. Е сега слушнав дека има 4.4.2 Кит Кет за телефонов. Графичкиот изглед на Џели Бин, во споредба со оној на Кит Кет од она што го гледав на интернет на видеа, мене некако ми се допаѓа повеќе, заради едноставноста. Дали ако го аптејтирам на Кит Кет нема да можам да ја вратам старата верзија Џели Бин, ако Кит Кетот не ми се допадне.
Дали би изгубил некои податоци од телефонот, апликации, слики, контакти останато, при апдејтирањето?
Од брзината на телефонот сум презадоволен, дали би бил уште подобар ако го апдејтирам?
^^ Фала ви и на двајцата за брзите одговори, сепак ќе си го оставам засега вака, и додека во рака не фатам Г2 со 4.4.2 Кит Кет и да се уверам со очи дека е подобар на изглед, поедноставен не го апдејтирам
^^ Фала ви и на двајцата за брзите одговори, сепак ќе си го оставам засега вака, и додека во рака не фатам Г2 со 4.4.2 Кит Кет и да се уверам со очи дека е подобар на изглед, поедноставен не го апдејтирам
Кога ќе кликнеш на линкот од инстаграм ти се појавува опција дали сакаш да го отвориш со бровзер или апликацијата на инстаграм? Ако не, унинсталирај ја апликацијата па пак инсталирај ја, може ќе се среди така.ај да прашам може некој ќе помогне.
Коа некој друг постира линк од инстаграм на фб или на твитер и јас ако го кликнам линкот не ми дава опција да го отворам со инстаграм апликацијата него прво ме мачи преку бровсер па тек после тоа пак ме прашува дали преку бровсер или преку апликацијата
како да го избегнам ова и да наместам да ми отвара директно преку апликацијата???
Пробано е со реинстал уште пред да пишам и пак прво ми дава само browser, а кога ќе кликнам да отвори со некој од нив почнува и забележува дека е инстаграм линк па ме прашува пак дали со browser или со апликацијатаГо абдејтирав Google Music плеерот и сега ги нема cover артовите. Некој друг со истиов проблем?
Кога ќе кликнеш на линкот од инстаграм ти се појавува опција дали сакаш да го отвориш со бровзер или апликацијата на инстаграм? Ако не, унинсталирај ја апликацијата па пак инсталирај ја, може ќе се среди така.
Пробано е со реинстал уште пред да пишам и пак прво ми дава само browser, а кога ќе кликнам да отвори со некој од нив почнува и забележува дека е инстаграм линк па ме прашува пак дали со browser или со апликацијата
другар напишав бе, значи ми искача вакво да ама прочитај убаво изборот што ми го нуди е мозила или хром нема ништо друго.Ти излага нешто слично на ова?
![]()
Ако одговорот е да, обележи Instagaram и кликни Always.