Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Вo тoј ценoвен рaнг, сo мoментaлнaтa пoнудa мoжеш дa бирaш пoмњѓу мнoгу мoдели. Би ти нaбрoјaл сaмo дел oд нив: Z1, гaлaкси 4, лг г2, нексус 5, хуaвеи aксенд п7.
Јaс месец и нештo кoристaм г2, и сум презaдoвoлен.
Спoред мене мoжеш дa си земеш сoнитo, или дa пoчекaш двa-три месеци и дa си гo купиш нексус 6 и џa гo имaш еден oд нaјмoќните телефoни вo нaредните две-три гoдини.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
fala mnogu
se odluciv za sony :D
bi cekal za nexus 6 ama mi treba tel momentalno dek a stariot mi se rasipa i moram da kupam sea
dali si imal nekoe iskustvo so mobilarive? koja e podobra ?
fala povtrno

fala mnogu
se odluciv za sony :D
bi cekal za nexus 6 ama mi treba tel momentalno dek a stariot mi se rasipa i moram da kupam sea
dali si imal nekoe iskustvo so mobilarive? koja e podobra ?
fala povtrno

Земи Нексус 5 или ЛГ г2, Нексусот е мн добар, брз, стабилен, само камерата не е на ниво како на пример Z1.
За мобиљара која сакаш, и ледиком и мобиликс се ок.

Незнам дали е ова правата тема и се извинувам ако сум ја утнал. Кои ми се опциите за преносен интернет на нексус 7 таблетот освен вифи?

Имам проблем со Huawei u8600. Не сака да се уклучи телефонот со ставена сд карта. Кога е извадена тогаш го уклучувам и мора да биде приклучен на полнач. Без полнач не се пали, а откако ке се уклучи го вадам полначот и си работам нормално. Додека е уклучен ја ставам сд картата и ми кажува дека е празна или има некои неподржани фајлови, ми бара формат, а нема врска картата е полна со музика и слики.
Чаре, освен тоа дека треба да го фрлам?

За кириличен фонт на телефони што го немаат македонскиот како се снаоѓате? Има пример бугарски на телефонов ама нема њ, љ, ќ, ѓ, така да има ситуации кога не врши работа. Во play store гледам има неколку киборди направено али пишете кај вас што функционира добро...

За кириличен фонт на телефони што го немаат македонскиот како се снаоѓате? Има пример бугарски на телефонов ама нема њ, љ, ќ, ѓ, така да има ситуации кога не врши работа. Во play store гледам има неколку киборди направено али пишете кај вас што функционира добро...
Инсталирај Swiftkey. Ја користам од февруари до сега, презадоволен сум. Плус сега скоро и бесплатна ја направија.

во playstore напиши македонска тестатура и ќе си инсталираш апликацијата и цепај

Имам проблем со Самсунг Галакси Таб 3 у врска со камерата нешто шекнува се ко ја уклучам ми е се црно само алатките ги има ама не реагира т ни они ко го искл па го укл таблето камерата работе ама подле њ2 дена па не реагира шо е проблемо

Имам проблем со Самсунг Галакси Таб 3 у врска со камерата нешто шекнува се ко ја уклучам ми е се црно само алатките ги има ама не реагира т ни они ко го искл па го укл таблето камерата работе ама подле њ2 дена па не реагира шо е проблемо
Пробај смени му софтвер[DOUBLEPOST=1409354693][/DOUBLEPOST]
JellyBean Keyboard, ќе си подесиш мк и инглиШ и на глобусот си ги менуваш

Asus Fonepad 7 ME372CG tablet telefon
Пробај да направиш бекап па потоа направи хард ресет и во самиот телефон има инсталирано на дифолт фејсбук месенџер инсталициониот фајл и инсталирај и после немој да апдејтираш за ФБ месенџер.

Немора да значи дека има дефаулт инсталирано fb messenger, ретко на кој има, често е само фб апликацијата, подобро избриши ја од апликации и пробај да најдеш постара везија од програмата во апк и да ја инсталираш рачно.
Сигурно е постара верзија од таа што ја имаш инсталирано во моментов
http://www.devfiles.co/download/zfVqbGWx/Facebook-Messenger-9.0.apk

Пробај да направиш бекап па потоа направи хард ресет и во самиот телефон има инсталирано на дифолт фејсбук месенџер инсталициониот фајл и инсталирај и после немој да апдејтираш за ФБ месенџер.

благодарам :) но ќе почекам уште оваа недела за update. ако не сменат нисто- ако не го поправат ќе те послушам. Тоа е,.. ме мрзи restore да правам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom