Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ако нема таква опција инсталирај Hidden Settings
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logicvoid.powersaversettings
Во менито Settings-> Sound би требало да има опција за вибрирање и звук на тач.
Потоа може и да го избришеш тоа Hidden Settings пак ќе ти ја има опцијата.
Нешто вакво
10171918_617210311695980_7040702130437639504_n.jpg

Последно уредено:
Koja verzija na android ima

Sent from my GT-P3113 using Tapatalk

Пишав и тоа 4.0.4

Ако нема таква опција инсталирај Hidden Settings
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logicvoid.powersaversettings
Во менито Settings-> Sound би требало да има опција за вибрирање и звук на тач.
Потоа може и да го избришеш тоа Hidden Settings пак ќе ти ја има опцијата.
Нешто вакво
Прегледај го приврзокот 89062
Го симнав ова, кога го кликам Power Saver вика Sorry, your devise is not compatible with this application...

И патем сеа ми ја нема опцијата за settings.

Drugar star softver toa vreme nemalo power saver toa e toa

Sent from my GT-P3113 using Tapatalk

Џабе Рики нема...а и не знам зошто ти е да ти вибрира,ако не се лажам троши батерија таа опција.

Џабе Рики нема...а и не знам зошто ти е да ти вибрира,ако не се лажам троши батерија таа опција.
Поубаво е бе, знам дека сигурно сум го притиснал копчето :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Кога го апдејтирам Фејсбукот на Sony Xperia Tipo дава само connection lost и морам да ја корстам основната верзија. Има начин да се среди?

Кога го апдејтирам Фејсбукот на Sony Xperia Tipo дава само connection lost и морам да ја корстам основната верзија. Има начин да се среди?
Смени го јазикот на телефонот на англиски

добар таблет од t-home ,за филмчиња е-books и добра камера... сугестии... ако е погодено место за прашање. Благодарам.[DOUBLEPOST=1397656954][/DOUBLEPOST]добар таблет од t-home ,за филмчиња е-books и добра камера... сугестии... ако е погодено место за прашање. Благодарам.

Последно уредено:
Колку би чинело ново стакло за таблет lenovo a1000l 7 инчи? Тачот работи ама е неестетски за гледање.

Појма немам како работи андроид, кои финти и закачки постојат, па да поднаучам нешто пред да земам таков телефон...

1. дали генерално секоја нова верзија е подобра од претходната
2. дали е можен апдејт од постара кон понова верзија
2.1 ако е можен апдејт, дали со тоа се губат податоци, инсталирани апликации, именик и сл..
3. како е организирана употребата на РАМ меморијата, дали е фиксно колку ќе користи системот, па остатокот за други потреби или поинаку.
4. Дали имаш избор при инсталација на апликации да ги инсталираш да речеме на мемориската картичка наместо во внатрешната меморија.
5. Колку е стабилен како систем, дали има случки од типот “блу скрин“, unresponsiveness и тн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom