Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку дена од многу користење ми се празнеше батеријата на Галакси и ми се исклучуваше телефонот, па откако ќе го ставев на полнење ќе си се наполнеше за половина час.
Денес ми се случи истото, ми се испразни батеријата и ми се исклучи, но проблемот е што кога го ставам на полнач, пишува дека се полни, но стрелката за батеријата не се движи, односно нејќе да се пуни и стои на минимум (пример 1 процент). Помош?

Може и конектор за полнење да е. Носи го во најблискиот сервис.

Здраво да прашам од по искуснис и реков :)
Имам HTC evo 3D дали вреди да го трампам за Alcatel idol x .... незнам ме влечи големината и одлични перформанси има ама на папир а во рака го немам фатено тој мобилен а гледам многу евтино оди половен .... па дали вреди да се трапам за тој мобилен ... фала однапред

Имам HTC evo 3D дали вреди да го трампам за Alcatel idol x .... незнам ме влечи големината и одлични перформанси има ама на папир а во рака го немам фатено тој мобилен а гледам многу евтино оди половен .... па дали вреди да се трапам за тој мобилен ... фала однапред
Секако повеќе ќе се продаде и поголема цена отколку ево 3Д

Зошто скокате по такви ефтини кантурии? Земи Самсунг, Сони да те види човек. Плати 2-3.000 ден повеќе и ќе користиш топ телефон. Тоа е моја препорака.[DOUBLEPOST=1396356611][/DOUBLEPOST]

Зошто скокате по такви ефтини кантурии? Земи Самсунг, Сони да те види човек. Плати 2-3.000 ден повеќе и ќе користиш топ телефон. Тоа е моја препорака.

Зошто скокате по такви ефтини кантурии? Земи Самсунг, Сони да те види човек. Плати 2-3.000 ден повеќе и ќе користиш топ телефон. Тоа е моја препорака.[DOUBLEPOST=1396356611][/DOUBLEPOST]

Зошто скокате по такви ефтини кантурии? Земи Самсунг, Сони да те види човек. Плати 2-3.000 ден повеќе и ќе користиш топ телефон. Тоа е моја препорака.

И јас сакам така како што велиш ти би топлатил и 3 , 4 илјади :) Ама не верувам дека некој би сакал да се симни на послаб мобилен од по јак . еве барем до сега немам најдено чоек што би го дал мобилнио за да земи поскап па макар си со голема доплата ... ако познаваш некој што сака да се трампа на пример со HTC desire 500 , HTC one x, Lg l9 , galasy nexus 4 , galaxy s3 , note 1 , note 2, или каков и е по јак од мојов пишими или тука или пп :) ама не верувам дека ќе има такви луѓе :)

Зошто преку мобилен ни ми ги покажува сите мејлови, кога ќе направам рефреш ми пишува дека нема ниту еден иако ми е селектирано сите да ми ги покажува. Ги нема ни во фолдерот со избришаните мејлови. Со друг акаунт пробав нема проблем. :mad:

Последно уредено:
Како да направам коа ќе кликнам на некоја апликација, именик, пораки, било што, да ми вибрира телефонот. Ми вибрира само кога пишува пораки и кога го откључувам, друго што и да притиснам не вибрира. Ја немам опцијата vibrate on touch. Телефонот ми е Samsung Galaxy Trend, Андроид 4.0.4..

Како да направам коа ќе кликнам на некоја апликација, именик, пораки, било што, да ми вибрира телефонот. Ми вибрира само кога пишува пораки и кога го откључувам, друго што и да притиснам не вибрира. Ја немам опцијата vibrate on touch. Телефонот ми е Samsung Galaxy Trend, Андроид 4.0.4..
Се сомневам дека има таква опција да вибрира кога кликнуваш на апликациите.

Disable на Power Saver па види дали ќе ja има oпцијата Vibrate on Touch

Pagackoto menu pa klikni do x kopceto i ke ti se pojavat opciite power saver e u treti red prvo, ako go nema znaci star software imas

Sent from my HTC One using Tapatalk

RickyLFC9 Мислам дека сега ќе ти биде по јасно што како да направиш :) ама сепак ако имаш стар софтвер може ова да не постои таму :)

Attachments

• Screenshot_2014-04-09-15-21-41.png
    Screenshot_2014-04-09-15-21-41.png
    228,5 KB · Прегледи: 26
  • Screenshot_2014-04-09-15-23-18.png
    Screenshot_2014-04-09-15-23-18.png
    290,5 KB · Прегледи: 29

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom