Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Moже да се подобри (зголеми) резолуција на таблет? И ја иам кинесче и не сум баш задоволен со сликата.

Мислам дека не. Мене ми е 800x600 максимум, малце ми се големи иконите ама у ред е.

Зедов таблет денес ( кинески со usb тастатура плус ), но за таа тастатура нема македонска поддршка, а кога ќе ја исклучам си има. Акам 3-4 саати по интернетов, но ништо не можам да најдам.

Некој да не го имал истиов проблем и го решил или некој што знае решение за ова ?

bump

За куцање ми треба документи чуда. Стаев фонт за едиторов. За другово уште ништо.

Мислам дека не. Мене ми е 800x600 максимум, малце ми се големи иконите ама у ред е.

bump

За куцање ми треба документи чуда. Стаев фонт за едиторов. За другово уште ништо.
750x600 фактички ми е мене но и боите и све у глобала се гледа дека се безвезе. Кај тебе како е? Кристално јасно ко на телефон? Ја ептен се накурчив кога ми стигна, утре ќе го мењам.

750x600 фактички ми е мене но и боите и све у глобала се гледа дека се безвезе. Кај тебе како е? Кристално јасно ко на телефон? Ја ептен се накурчив кога ми стигна, утре ќе го мењам.

Екстра. Moже да биде и поарно. 800x480 ми е уствари. Се помешав... Не е баш ко на телефон ( барем не ко оние со 16м ). Мада кинез е.

Екстра. Moже да биде и поарно. 800x480 ми е уствари. Се помешав... Не е баш ко на телефон ( барем не ко оние со 16м ). Мада кинез е.
Можеш да ми кажеш што марка ти е кинезов? Мојот е ST од Сет. место 1г, 512 меморија ми дале, место 8г диск, 4, нема ГПС, екранот е ко на првине нокии у боја ужас.

Можеш да ми кажеш што марка ти е кинезов? Мојот е ST од Сет. место 1г, 512 меморија ми дале, место 8г диск, 4, нема ГПС, екранот е ко на првине нокии у боја ужас.
http://set.com.mk/ST-T7030D39915

1г рам, 8г меморија, GPS мислам дека нема.

Како бе закон слика? Пошо иста марка, хм... изгледа мојов фаличен е. Фала

Може да ти е постар модел. Не можам да сејвнам скриншот, не знам зошто. Кога ќе најдам чаре очекувај 2 скриншота у ПП, и од телефон и од таблет.

Некој да не продава zte blade 3 на делови ? екранот и тачот да работат само ?

:LOL:

Како бе закон слика? Пошо иста марка, хм... изгледа мојов фаличен е. Фала
Не треси глупости не е фаличен сите таблети за 50-100 евра се такви, затоа и гледај каква им е резолуцијата пред да го купиш.

Не најдов тема за таблети па ќе прашам тука

Дали кај нас се продава српскиов таблет Тесла? Ако се продава некаде ме интересира колку пари е ?

Пред некое време се разговараше за ова на темава. Еве како да добиете целосно функционален Google Now во нашава земја на KitKat. Кај мене функционира нормално. (Xperia SP - Mokee 4.4.4 Rom)

HOW TO : Fix and Enable Google Now Cards even if it’s not available in your Location
Кај мене овај метод не успева на Nexus 5 ама на xda најдов друг тиј функционира. Мала мана му е што мора да ја ваѓаш sim картичката во процесот.
Enabling Google Now Cards manually/force-fully

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom