Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Доктори,ајде едно прашање.Имам LG L7 II.Речиси на секоја апликација ги имам оние рекламите на гоогле.Има ли можност некако да се тргнат,бидејќи на живци ми одат веќе:mad:

Дали кај секој еден телефон со Андроид од 4.0 па натаму е невозможно да се инсталираат игри и апликации на SD картичката?

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Дали има корист од апликациите за менаџирање на батеријата?

Како можам да гледам филмови (по можност со превод) на телефон?

Како можам да гледам филмови (по можност со превод) на телефон?
MX Player нормално, прво треба да го симнеш преводот, ..... не е ко BS Player сам да симнува.

Како да ја исклучам опцијата кога зборуваш со некого и случајно со увото ке допреш на екранот и несакајќи направиш Mute на микрофонот и оној со кој разговараш не те слуша.
Барам чаре како да ја снема таа опција од екранот, да можеш екранот да го залепиш до уво како нормално што се зборува, а не да го одвоиш од уво за да не притиснеш нешто со увото:pos:
Alcatel ot916 е во прашање.

Како да го сменам кога зборувам со некој ми се заклучува телефонот и за да го отклучам треба да стиснам 2пати ан екранот а како да го направам како нормалните телефони на сензорот кога ке го тргнам од уво автоматски да ми се откл ? ?

Дечки некој да сподели како да го оправам тапаталк на форумов, не ми работи а гледам на другари што имаат постара верзија на андроид си работи без проблем. Дури и кај мене на телефон (виндоус 8,1) си работи одлично, ама најчесто јас читам од таблет кој ми е на андроид 4.4.3 официјален не е роотиран.

Дечки некој да сподели како да го оправам тапаталк на форумов, не ми работи а гледам на другари што имаат постара верзија на андроид си работи без проблем. Дури и кај мене на телефон (виндоус 8,1) си работи одлично, ама најчесто јас читам од таблет кој ми е на андроид 4.4.3 официјален не е роотиран.
Јас имам таблет (Нексус 7) со андроид 4.4.3 и без проблеми си работи тапаталкот кај мене. Која верзија ја имаш инсталирано, бесплатната? Пробај инсталирај ја верзијата за таблети и види дали ке ти работи на таблетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom