-Rubik-
>>{- _ -}<<
- Член од
- 31 октомври 2009
- Мислења
- 315
- Поени од реакции
- 101
треба само open да му стиснеш мислам.Од црните маркети кога симнуваш апк фајл директно прави auto-play/install или треба и други работи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
треба само open да му стиснеш мислам.Од црните маркети кога симнуваш апк фајл директно прави auto-play/install или треба и други работи?
MX Player нормално, прво треба да го симнеш преводот, ..... не е ко BS Player сам да симнува.Како можам да гледам филмови (по можност со превод) на телефон?
MX Player нормално, прво треба да го симнеш преводот, ..... не е ко BS Player сам да симнува.
па ДА, иако не е лошо да името на фајлот за преводот биде како и филмот.Директно од компјутер истиот фајл го ставам на телефон?
Mx player. Treba da si prefrlis film so prevod vo telefonot. Za online mislam deka nemoze da gleda od ovie standardnite java player sto baraa.Како можам да гледам филмови (по можност со превод) на телефон?
Дечки, се наоѓа кај нас нешто вакво и ако да, каде?
http://www.spigen.com/galaxy-note-3-glas-tr-slim-premium-tempered-glass.html
Јас имам таблет (Нексус 7) со андроид 4.4.3 и без проблеми си работи тапаталкот кај мене. Која верзија ја имаш инсталирано, бесплатната? Пробај инсталирај ја верзијата за таблети и види дали ке ти работи на таблетот.Дечки некој да сподели како да го оправам тапаталк на форумов, не ми работи а гледам на другари што имаат постара верзија на андроид си работи без проблем. Дури и кај мене на телефон (виндоус 8,1) си работи одлично, ама најчесто јас читам од таблет кој ми е на андроид 4.4.3 официјален не е роотиран.