Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Шо апликација користите за туркање песни? Имав една ама веројатно ја избришаја. Се скапав од барање ама не можам да најдам некоја добра. Help!

Шо апликација користите за туркање песни? Имав една ама веројатно ја избришаја. Се скапав од барање ама не можам да најдам некоја добра. Help!
За туркање песни ?

Аман бе, толку не разбираш???:eek: Ајде, помодерно: симнување, даунлоадирање. Океј е сеа?
Хаха немаше да ми текне никогаш ... ако мислиш на рингтон од зедге, а музика си симнувам на пц и си ја ставам на телефон

Може има вакво прашање.....
Имам HTC desire S. На глава ми се качуваат со константни апдејти на Twitter и Google Hangouts (replaces Talk) и не ни дава опција да ги uninistal-ирам истите....има ли некое елегантно решение освен константново ок, ок, ок, ок?....стварно се досадни, воопшто не ги користам и не ми требаат....

Може има вакво прашање.....
Имам HTC desire S. На глава ми се качуваат со константни апдејти на Twitter и Google Hangouts (replaces Talk) и не ни дава опција да ги uninistal-ирам истите....има ли некое елегантно решение освен константново ок, ок, ок, ок?....стварно се досадни, воопшто не ги користам и не ми требаат....
Влези во маркет во апликацијата и пробај исклучи автоматски апдејти

Влези во маркет во апликацијата и пробај исклучи автоматски апдејти

Не се автоматски....него ти поставува прашање, без опција да го баталиш - затоа и го ставам овде како проблем...во Play store дава опција update и open, друго ништо....

Не се автоматски....него ти поставува прашање, без опција да го баталиш - затоа и го ставам овде како проблем...во Play store дава опција update и open, друго ништо....

Види дали имаш опција disable app или ако веќе си апдејтирал нешто uninstall updates.

Или па ако не остави ги така неапдејтирани ништо страшно.И бриши data и cache.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom