Без wifi играм, ама пак. Ајде, било ми судбина да бришам стално.
За која игра се работи ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без wifi играм, ама пак. Ајде, било ми судбина да бришам стално.
Па немам приметено. Ако приметам која е, што треба да напрам?За која игра се работи ?
Па немам приметено. Ако приметам која е, што треба да напрам?
па оди на block callerДајте предложете некоја апликација за пренасочување на одредени повици. значи, постојат одредени личности шо несакам да ми звонат, и да ги пренасочам кон непостоечки број, веднаш од кога ќе звонат кај мене
Ама не ми е рутиран.Ти треба апликацијата AdAway (побарај ја на Google), ја тргнаа од Play store. За да ја користиш треба да ти е рутиран телефонот и веќе нема да се појавуваат. Јас ја користам веќе подолго време и одлично работи.![]()
Има некоја врска што ги испогасив сите апликации од Гугл на Андродиов, мислам тие што се бескорисни и не ги користам. Гледам многу симнав од рамот, и ми лета телефонов сега за сега, ми се нема појавено никаква грешка. Од сите нивни апликации оставив само Јутуб и Гмаил.
Од 400мб рам просечно искористен ми е 260-300.
Три години веќе ставам пиратерија на телефонов од каде све не и нема гајле а не е рутиран пошо ем ме мрзи да читам за тоа ем океј ми е и вакаМоже некој да ми каже последици доколку се симне кракувана апликација од апк маниа на нерутиран телефон? Мислам дека негде имав прочитано дека кракуваните апликации служеле само за рутирани телефони, па сакам да знам дали ова ќе има некои последици ко на пример, нефункционирање на апликацијата по неколку денови, губење на понатамошни апдејти на софтверот или нешто слично..
Три години веќе ставам пиратерија на телефонов од каде све не и нема гајле а не е рутиран пошо ем ме мрзи да читам за тоа ем океј ми е и вакаНемај гајле, слободно ставај си само отштиклирај ја од сетингс кај секјурити мислам беше, опцијата да не те остава да инсталираш од други места освен Гугл Плеј
![]()
Почекај уште еден месец за Nexus5, нема да зажалиш.LG G2 koristi nekoj, review ? mislam da se prebacim vo android od ios.. nekoja preporaka za naj naj android ?
p.s i dont like samsung