Zdravo na site , imam android 4.1 i pocinja da mi koci sto i da stisnam se pojavuva posle 5 sekundi i me nervira, znae nekoj sto e rabotava? :S
За каков моб се работи ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo na site , imam android 4.1 i pocinja da mi koci sto i da stisnam se pojavuva posle 5 sekundi i me nervira, znae nekoj sto e rabotava? :S
Ги има некои модели на леново кај нас ама реткоhttp://www.ebay.com/itm/Lenovo-A760...1107467054?pt=Cell_Phones&hash=item232eb4f72e
Некој некаде сретнал ваков телефон ?
За туркање песни ?Шо апликација користите за туркање песни? Имав една ама веројатно ја избришаја. Се скапав од барање ама не можам да најдам некоја добра. Help!
За туркање песни ?
За симнување, даунлоадирање?Аман бе, толку не разбираш???Ајде, помодерно: симнување, даунлоадирање. Океј е сеа?
Хаха немаше да ми текне никогаш ... ако мислиш на рингтон од зедге, а музика си симнувам на пц и си ја ставам на телефонАман бе, толку не разбираш???Ајде, помодерно: симнување, даунлоадирање. Океј е сеа?
Хаха немаше да ми текне никогаш ... ако мислиш на рингтон од зедге, а музика си симнувам на пц и си ја ставам на телефон
Samsung Galaxy Young s6310За каков моб се работи ?
Samsung Galaxy Young s6310
Влези во маркет во апликацијата и пробај исклучи автоматски апдејтиМоже има вакво прашање.....
Имам HTC desire S. На глава ми се качуваат со константни апдејти на Twitter и Google Hangouts (replaces Talk) и не ни дава опција да ги uninistal-ирам истите....има ли некое елегантно решение освен константново ок, ок, ок, ок?....стварно се досадни, воопшто не ги користам и не ми требаат....
Влези во маркет во апликацијата и пробај исклучи автоматски апдејти
Не се автоматски....него ти поставува прашање, без опција да го баталиш - затоа и го ставам овде како проблем...во Play store дава опција update и open, друго ништо....