- Член од
- 8 јануари 2015
- Мислења
- 150
- Поени од реакции
- 43
Neli j3 e podobar? Deka 2016 godina e
Заклучен е на друга мрежа. Декодирај го!mi treba pomos vo vrska so ALCATEL OT 20.04C
IMEL:014253009459776
koga ke ja uklucam vip kartickata mi bara mrezen kod.
ПОМОШ!!!!
Истото еМислиш за Playstore или за Google Play . Пошто без Google Play јутјубот не работи. А маркетот мислам и неможи да се избриши целосно(евентуално како што викаш на рутиран телефон)
Види usb порт на телефонот (чист, кородиран, нешто боја сменил...), полни неколку пати со друг полнач (може да е кабел, може самиот адаптер), можно е батеријата да не ја бива (не знам колку држи наполнета)...и, за почеток, не мора баш вибер, фб и остали глупости да ти бидат вклучени 24/7. Па дури и на полнач. Испразни го до 5%, исклучи го и така полни. Ќе видиш колку ќе му треба. Следно полнење исклучи wifi и 3/4G и полни (исто од 5%). Ако е во ред, некои апликации работат во позадина и влечат повеќе од што прима телефонот струја.Многу бавно ми се полни батеријата и тоа за 5 часа само 20%
Пробав со друг полнач, го ресетирав телефонот и се среди, а после неколку полнења пак бавно. Кога е на полнач и почнува да се полни, ако во тоа време ми стигне порака на фб или вибер полнењето се прекинува.
Pobaraj na zamundaМоже не е соодветна тема, ама да даде некој линк за симнување на gps апликацијава iGO за Андроид ? Поточно ми треба за таблет со резолуција 800x1280..
J5 и J3 се скроз исти, само што на J3 камерата е малку послаба. J5 веќе го нема во Телеком, а нема ни да го има. За во Вип не знам. Јас го земав J3 пред некој ден и сега-засега океј си се покажува.Neli j3 e podobar? Deka 2016 godina e
И јас го земав и моментално пишувам од него...се е океј солидна батерија добра камера мана му е само што има малце интерна меморија ама се средува со мемориска и тоаа.J5 и J3 се скроз исти, само што на J3 камерата е малку послаба. J5 веќе го нема во Телеком, а нема ни да го има. За во Вип не знам. Јас го земав J3 пред некој ден и сега-засега океј си се покажува.
Треба да го апдејтираш.Дали некој знае зошто на лг г3 сеуште немам андроид 6?
Teško.....jas go imam J5 koj e malku podobra verzija i nema apdejt ni za negoИма апдејт за андроид 6 за Samsung Galaxy Grand Prime?