Android корисници (проблеми, прашања, совети)

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Како мислиш да инсталираш? За да инсталираш директно од Маркетот треба да го поврзеш телефонот со компјутерот преку Internet Pass-through, твојот компјутер да пушта интернет на телефонот.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Прашање е како да го активирам :)

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
ako ima nekoj lg optimus l3 dali ke bide ljubezen da otvori vo marketot da proveri dali na toj telefon moze da se simne aplikacijata zynga poker?

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Едно прашање дали постои начин на Android да се поврзам со активен WiFi преку рутер но со pppoe врска со логирање исто како во windows со имеил и лозинка. Доколку постои некоја програма за тоа.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Постои. оди кај вифито и има поставки за вифи и кај него ќе стисниш кај тоа копчето за опции ако го има и стиниш напредни и има тука да си го подесиш..
За ова копче ти зборувам (тоа долу десно)

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Постои. оди кај вифито и има поставки за вифи и кај него ќе стисниш кај тоа копчето за опции ако го има и стиниш напредни и има тука да си го подесиш..
За ова копче ти зборувам (тоа долу десно)
Отидов во тоа за вифи го овозможив и добив некои поставки сега каде се наоѓа тоа за правење конекција со корисничко име и лозинка - Имам вака опции Wi-Fi Settings но нема за правење тоа за конекција. Имам Sony Ericsson Xperia

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Како да ти објаснам... Нема ништо со кое работи 3D-то :)
Незнам дали каснам, може си се снашол , ме мрзи да читан едно чудо постови.
Имам HTC 3D EVO и GALAXY S2
и на двата имам ставено кастом ромови. Хтцто одлично работи со Kobra3d ромот.
Работат 3д камерата и видеото. Незнам дали е дозволено постирање на линкови, имаш на XDA 3-4 РОМови за ЕВО 3Д на кој работи 3Дто.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Работат 3д камерата и видеото. Незнам дали е дозволено постирање на линкови, имаш на XDA 3-4 РОМови за ЕВО 3Д на кој работи 3Дто.

Дозволено е :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441

3D дисплејот работи?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Да прашам во врска со пиратеријата. Користам Samsung galaxy s2, и има некои игри по торенти што сакам да си ги симнам и инсталирам на мобилниот. Дали има начин мобилниот да примети дека користам пиратерија и некаков report да ми направи? Или да се блокира некако поради присуство на пиратерија...

Слаба тема ми е мобилнава технологија, затоа може нубско е прашањево :icon_lol:

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Да прашам во врска со пиратеријата. Користам Samsung galaxy s2, и има некои игри по торенти што сакам да си ги симнам и инсталирам на мобилниот. Дали има начин мобилниот да примети дека користам пиратерија и некаков report да ми направи? Или да се блокира некако поради присуство на пиратерија...

Слаба тема ми е мобилнава технологија, затоа може нубско е прашањево :icon_lol:
Nema nikakva opasnost po telefonot. Edinstveno sto moze e da ne ti raboti igrata, ako ne e dobro patchirana, krakuvana...takvo e barem moeto iskustvo do sega.
Imas na zamunda komplet krakuvani igri od Gameloft...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не се секирај, може само да не ти се пушти и да јави порака дека користиш кракувана верзија и да си ја купиш играта.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

S

Sheldon Cooper

Гостин
имате да споделите добри позадини со македонското знаме? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има ли некоја апликација за Андроидов да има lock screen, поточно на секое отклучување да ти бара пасворд? Еднаш ќе оди човек да се избања и сестра ми глупачата фактори рисет ќе му направела за малце :tapp::tapp:

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Imas vo settings/sequrity/screen lock/
mozes da izberes password ili pin lock

Kajgana Shop

На врв Bottom