- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?
ќе има уште 2-3 недели официјален update ice cream sandiwch од sony... ке можеш да го апдејтираш преку -PC Companion.Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?
ок фала ти многуќе има уште 2-3 недели официјален update ice cream sandiwch од sony... ке можеш да го апдејтираш преку -PC Companion.
Nokia C6 - Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5од кај да ја симнам Talking Tom Cat 2 за Nokia C6 (има андроид) , ја имам у телефонот една store.ovi ама некако глупа ми е таа продавница, тие што ги дава бесплатно се некако ми се ептен глупи апликациите/игрите ве молам некоја добра продавница со бесплатни добри апликации и игри, фала
Viber, Tango?да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала
Скајп за видео повици најдобар.да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала
од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?Viber, Tango?
Android Market или по ново Google Play.од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?
немаш вифи дома или? Влези преку маркетот т.е гоогле плеј и спуштиси ги.од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?
Ги имаш ли на рој твојот маркетот за апликации? Ако не, Скајпод кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?