Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?

Член од
14 април 2012
Мислења
130
Поени од реакции
140
Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?
ќе има уште 2-3 недели официјален update ice cream sandiwch од sony... ке можеш да го апдејтираш преку -PC Companion.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
од кај да ја симнам Talking Tom Cat 2 за Nokia C6 (има андроид) , ја имам у телефонот една store.ovi ама некако глупа ми е таа продавница, тие што ги дава бесплатно се некако ми се ептен глупи апликациите/игрите ве молам некоја добра продавница со бесплатни добри апликации и игри, фала

ScOoByDoOoOo

Beautiful Womans in your city for night
Член од
25 јули 2006
Мислења
31
Поени од реакции
13
од кај да ја симнам Talking Tom Cat 2 за Nokia C6 (има андроид) , ја имам у телефонот една store.ovi ама некако глупа ми е таа продавница, тие што ги дава бесплатно се некако ми се ептен глупи апликациите/игрите ве молам некоја добра продавница со бесплатни добри апликации и игри, фала
Nokia C6 - Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
1. во грешна тема поставуваш прашање
2. воедно Ови мислам дека е и единственаат „продавница“ за нокиите/симбианите ;) (барај по форуми, блогој со симбиан апликации)

Член од
7 март 2012
Мислења
238
Поени од реакции
21
da prasam imam xperia x10 mini mu napraviv factory data reset i sega koga proubvam da go konektiram na wi fi mi veli page not found a rpethodno otvorase pisuva deka e konektiran a nema internet dali treba da spusam nekoj podesuvanja i od kade?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Има опција на samsung galaxy ace s5830 да се изгаси автоматското заклучување на телефонот ?

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала
Viber, Tango?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Скајп за видео повици најдобар.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?
немаш вифи дома или? Влези преку маркетот т.е гоогле плеј и спуштиси ги.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?
Ги имаш ли на рој твојот маркетот за апликации? Ако не, Скајп :)

ahil

м-р
Член од
11 јули 2005
Мислења
634
Поени од реакции
620
Izvinete se ubiv od baranje ama ne najdov pa resiv da prasam...imam xperia x8 i probuvam da se logiram na android market i mi se pojavuva: can't establish a reliable data connection to the server. Procitav nekade da resetiram telefon a so toa i da se izbrise se, a taka ne sakam. Pa da dade nekoj iskustvo kako moze da go resam problemot, zosto ne moze da simnuvam aplikacii od android market???

Kajgana Shop

На врв Bottom