_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Дечки, ај некој ако има рутирано Galaxy S2 во 4.0 нека пише нешто инструкции.
Ќе чекаш Т-мобиле да го пушти апдејтот,тоа се посебни апдејти за брендираните телефони...или на декодирање и потоа рутирање и ставај што ти душа сакаGuys, телефонот (LG P500) ми е кодиран да ми работи само со Ти-Мобајл картичка. Дали поради тоа не можам да апдејтнам од 2.2 Froyo на 2.3 Gingerbread?
Очигледно T-Mobile никад нема да го пуштат пошо од лани е излезен апдејтот Декодирањето ми е паметно да го праам по истек на гаранција, нели?Ќе чекаш Т-мобиле да го пушти апдејтот,тоа се посебни апдејти за брендираните телефони...или на декодирање и потоа рутирање и ставај што ти душа сака
Ако ти е истечена гаранцијата не му ја мисли,ако не ,од тебе зависи...иако кај нашиве оператори гаранцијата и не е нешто големо,секогаш ќе најдат нешто со што нема да ти ја уважатОчигледно T-Mobile никад нема да го пуштат пошо од лани е излезен апдејтот Декодирањето ми е паметно да го праам по истек на гаранција, нели?
Било која мобилара средува ова, нели? ФалаАко ти е истечена гаранцијата не му ја мисли,ако не ,од тебе зависи...иако кај нашиве оператори гаранцијата и не е нешто големо,секогаш ќе најдат нешто со што нема да ти ја уважат
Sent from my beautiful HTC Hero using Tapatalk 2
Би требало, без проблем.Било која мобилара средува ова, нели? Фала
Шом ти работи CWD-то значи не ти е добро среден ромот или имаш проблеми со самиот ром.Zdravo,
Imam HTC sensation i probav da stavam custom rom ice cream sandwich go instalirav ali telefonot ne se pusta, edinstveno sto raboti e ClockworkMod
Care??
Jas rutirav SGS2 i instalirav CM9. Imam probano nekolku custom romovi.Дечки, ај некој ако има рутирано Galaxy S2 во 4.0 нека пише нешто инструкции.
Па незнам, ако не ти е мака step by step да направиш едно објаснување, со линкови за даунлоад и слично. Да не отвораме нова тема само за рут... или пиши ми во ПП, ќе ми завршиш работаJas rutirav SGS2 i instalirav CM9. Imam probano nekolku custom romovi.
Prasaj sto te interesira..ili otvori nova tema za toa ako sakas.
Inaku na CM9 baterija 2 dena, brz extra...a uste e nightly..
Ok.Па незнам, ако не ти е мака step by step да направиш едно објаснување, со линкови за даунлоад и слично. Да не отвораме нова тема само за рут... или пиши ми во ПП, ќе ми завршиш работа
Ај пп.Ok.
Samo kazi mi sakas samo root da napravis i da ostanes na oficijalen rom od Samsung ili sakas da instaliras custom rom?
Zasto ako sakas da ostanes na oficijalen rom od Samsung mozes samo da go rootiras bez da instaliras CWM.
CWM ti go treba za custom romovi.
1. instaliraj KIES poradi ADB driver. Posle instalacija startuvaj go, prikluci go telefonot na USB, pocekaj da se instaliraat driverite za tel ADB. Restartiraj go pc-to posle.Па незнам, ако не ти е мака step by step да направиш едно објаснување, со линкови за даунлоад и слично. Да не отвораме нова тема само за рут... или пиши ми во ПП, ќе ми завршиш работа