- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 4
Ај нека ја сметни некој ако можи и нека уплоадира апк овде ..
како фунгционира програмчево ? нешто слично на скајп е или?
Еве ја!Ај нека ја сметни некој ако можи и нека уплоадира апк овде ..
Да слично на скајп, само што ги бараш лугето по телефонски број не по јузер нејм.. исто како на телефон.. и работи на различни платформи, што значи можеш од телефон со Андроид да вртиш на Ајфон...како фунгционира програмчево ? нешто слично на скајп е или?
So koj browser go imas probano? p.s. dali treba RootAdobe Flash Player 10.1 за Андроид со ARMv6 процесор (функционален, испробан на ZTE Racer)
со Dolphin Browser HD а и со сток броусерот функционира само изгледа зависи до резолуцијата пошо не некој видеа ми вади зелени точки.So koj browser go imas probano? p.s. dali treba Root
Како оди,има ли сецкање и сл ?Adobe Flash Player 10.1 за Андроид со ARMv6 процесор (функционален, испробан на ZTE Racer)
јас колку што знам неможе google maps offline да ги користиш,најди си нешто друго,јас користам iGo супер со работи.Дали некој знае како на андроид телефон, можам да ги користам "google maps" offline, видов на нет пишува дека требало да се симне верзијата 5.7, јас пробав ама џабе, ја нема таа опција за сејфување на мапите
http://www.youtube.com/watch?v=QO8YeTog5rE
Ако имаш 5.7 верзија направи вака: кога ти е отворено Google Maps стисни мени копчето и избери Cache Settings, во Cache Settings штиклирај Prefetch on mobile и толку. После скролај низ мапата, зумирај повеќе за да можеш и улиците да ги гледаш, и тоа прави го кога си на Wi-Fi. Нареден пат кога ке отвориш Google Maps треба да ги имаш тие мапи што претходно си ги барал/зумирал. Така е кај мене ваљда и кај тебе треба да е исто.Дали некој знае како на андроид телефон, можам да ги користам "google maps" offline, видов на нет пишува дека требало да се симне верзијата 5.7, јас пробав ама џабе, ја нема таа опција за сејфување на мапите
http://www.youtube.com/watch?v=QO8YeTog5rE