Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Е да де..... КАКО?

Тоа прашувам цело време.
Уште нешто: Како да ги избришам TWITTER контактите од нормалните контакви во именикот? И од каде тие таму?
Иди во контакти. Стисни го мени копчето. Таму имап Display Options. Влези во него, и таму ќе имаш да бираш кои контакти да ти се појавуваат во именикот.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Иди во контакти. Стисни го мени копчето. Таму имап Display Options. Влези во него, и таму ќе имаш да бираш кои контакти да ти се појавуваат во именикот.
Нема DISPLAY ама средив на 16ти начин.

А ова со USB, уште е fucked up...

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Ajde ako saka nekoj so vekje go ima instalirano Google+ neka go prikaci apk fajlot Pozz

Pa so ogled na toa deka go najdov eve goo

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Update - Android Market (3.0.26) :

-повеќе инфо
-цените на апликациите се во денари
Линкот не работи, баш ме интересира што е ова некоја нова верзија на маркетот, како можам да ја најдам и да ја инсталирам ? Дали може воопшто на 2.1 да биде инсталиран..... и каде да го најда?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
^
Ова е само за Америка кај нас ќе се чека месец дена! Исто е и со гугл+ и со други одредени апликации што не се достапни за Македонија.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
^Затоа постојат апликации како market enabler.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Зар некој не го рутира телефонот ?

ScOoByDoOoOo

Beautiful Womans in your city for night
Член од
25 јули 2006
Мислења
31
Поени од реакции
13
Линкот не работи, баш ме интересира што е ова некоја нова верзија на маркетот, како можам да ја најдам и да ја инсталирам ? Дали може воопшто на 2.1 да биде инсталиран..... и каде да го најда?
ете функционален линк

^
Ова е само за Америка кај нас ќе се чека месец дена! Исто е и со гугл+ и со други одредени апликации што не се достапни за Македонија.
Оставив линк и од гугл+ и од маркетот инсталациони за да не чекаш толку време и кај нас да бидат достапни ... барем кај мене и двете се функционални :)

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
ете функционален линк

Оставив линк и од гугл+ и од маркетот инсталациони за да не чекаш толку време и кај нас да бидат достапни ... барем кај мене и двете се функционални :)[/quote

Линкот е за маркетот нели? п.с. дали работи на 2.1 ?

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
ете функционален линк

Оставив линк и од гугл+ и од маркетот инсталациони за да не чекаш толку време и кај нас да бидат достапни ... барем кај мене и двете се функционални :)
Кај мене не функционира маркетот, некоја грешка наоѓа

ScOoByDoOoOo

Beautiful Womans in your city for night
Член од
25 јули 2006
Мислења
31
Поени од реакции
13
не знам дали работи на 2.1 пошто немам на шо да го пробам а на 2.2 и 2.3 функционира
Кај мене не функционира маркетот, некоја грешка наоѓа
каква грешка јавува на инсталација или?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе да ве прашам дали некој го има истиот проблем како мене. Кога прикачувам слика на фејсбук апликацијата директно сликана, излегува на фејсбук (кога гледам од компјутер) но неможам да ја гледам јас во апликацијата од мобилен. Решение ?

Kajgana Shop

На врв Bottom