-x-
punished
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 1.191
- Поени од реакции
- 837
Што телефон имаш и која верзија андроид ја има на него?Face Unlock не гледам нигде. Има: ништо, слајд, шаблон, пин и лозинка.
Што телефон имаш и која верзија андроид ја има на него?Face Unlock не гледам нигде. Има: ништо, слајд, шаблон, пин и лозинка.
Следи го ОВА само,нема што да утнеш. Со среќаПоздрав. Имам Live With Walkman со 4.1.B.0.587 build ( 4.0.4 систем ) и сакам да го рутирам ради тоа шо сакам да го средам апликациите веднаш кога ќе се инсталираат да ги префрла на мемориска поради тоа шо неам доволно место во интерната меморија. Страв ми е да не го брикнам телефонот само а не ми се дава пари да ми го рутнат по мобилариве... Постои ли сигурен начин и ако постои дали има негде step-by-step туторијал ?
nema da go briknes so rutiranje, kje ti se restartira samo i kje imas edno ikonce super user i kje mozes da pravis sto sakas, bukvalnoПоздрав. Имам Live With Walkman со 4.1.B.0.587 build ( 4.0.4 систем ) и сакам да го рутирам ради тоа шо сакам да го средам апликациите веднаш кога ќе се инсталираат да ги префрла на мемориска поради тоа шо неам доволно место во интерната меморија. Страв ми е да не го брикнам телефонот само а не ми се дава пари да ми го рутнат по мобилариве... Постои ли сигурен начин и ако постои дали има негде step-by-step туторијал ?
Да се надеваме, веќе почнав. Благодарам!Следи го ОВА само,нема што да утнеш. Со среќа)
Ќе видимеnema da go briknes so rutiranje, kje ti se restartira samo i kje imas edno ikonce super user i kje mozes da pravis sto sakas, bukvalno![]()
Ако наидеш на некој проблем слободно пиши ми или порака,или постирај тука.Да се надеваме, веќе почнав. Благодарам!
Ќе видиме![]()
bara da se apdejtira androidot vo ponova verzija najverojatno, ti koja verzija ja imas vo momentot?Ми се појави едно за анжурирање вака е потпишано 11.A2.A.0.21 се работи за телефон sony xperia J. Ако знае некој што е ова нека кажува
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:41 ---
Ми се појави едно за анжурирање вака е потпишано 11.A2.A.0.21 се работи за телефон sony xperia J. Ако знае некој што е ова нека кажува
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:42 ---
Ми се појави едно за анжурирање вака е потпишано 11.A2.A.0.21 се работи за телефон sony xperia J. Ако знае некој што е ова нека кажува
Најверојатно е Jelly Bean,што користиш во моментов?ICS?Ми се појави едно за анжурирање вака е потпишано 11.A2.A.0.21 се работи за телефон sony xperia J. Ако знае некој што е ова нека кажува
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:41 ---
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:42 ---
Xperia Tipo, Android 4.0.4Што телефон имаш и која верзија андроид ја има на него?
Неможе на Stock на типото да стаиш face unlock.Xperia Tipo, Android 4.0.4
Ахам.Неможе на Stock на типото да стаиш face unlock.
EDIT: Што и да направиш пак неможеш Face Unlock на Типото,нема предна камера,сега ми текна.