Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ако им ги потрошеа сите, ќе останеа Вајкингс без тајмаути и со негде 1:15 мислам. И после форсирање да подаваат кроз средина. Не гарантираше дека Вајкингс нема да дадат ТД, ама ќе им требаше нешто скоро на тоа што го направија против Сеинтс во плеј-оф прошла сезона.Не знам кој го има Фицпатрик во тимот, ама наредно коло играм против него, време му е да фејлне братот, доста е.
А Метјус, две кола по ред истата глупост ја прави, минатиот пат Трубиски не успеа, ама Казнс колку и да е overated, со Дигс и екипа и тоа како можат ТД да постигнат ако се решат. Не е возможна одбранана на Пекерс, иако и судијава имаше некои фејл одлуки, сепак добиена утакмица имаа, и Мекарти со плејколингот што не им ги потрши тајмаутите тука бараше нов ТД за победа.
Ја мислам ако некој може да доведе вакви играчи у ред, тоа е ББ.Жити се речете ми дека е кромид њуз ова
http://dailysnark.com/breaking-josh...-new-england-after-smoking-celebratory-blunt/