Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немав нет тогаш.Иначе вака кога гледам постови од порано најјако ми е што во 2012 Стефан прашал дали уште игра Брејди.
Тоа се тие муабети, цела декада муабети "Еве, сеа ќе паднат овие не може да се држат цело време"
....и цело време се враќаат и си растураат![]()
Друга ми беше поентата, не за тебе, туку како пример го земав постот дека уште од 2012 стварно имаше такви муабети (иако ти информативно си прашал) дали ќе се пензионира Брејди или не....и еве и во 2018 уште игра...и буквално секоја година има такви муабети у светов "Ех, ќе паднат сеа овие, стар е овој..." и еве..и на 40 се држи доброНемав нет тогаш.![]()

Добро, квотербековите повеќе траат од останатите играчи во глобала.Друга ми беше поентата, не за тебе, туку како пример го земав постот дека уште од 2012 стварно имаше такви муабети (иако ти информативно си прашал) дали ќе се пензионира Брејди или не....и еве и во 2018 уште игра...и буквално секоја година има такви муабети у светов "Ех, ќе паднат сеа овие, стар е овој..." и еве..и на 40 се држи добро![]()
Разбирам од 48-50 јарди да утнат рукија, како тој во Вајкингс...ама од 33-35 јарди не е прифатливо.Епа мило ми е што вака ради кикерите го јадоа екипи, затоа што премалку значење им се дава на нив и на специјалните тимови, а тие можат да донесат клучни поени. Аматерски кикер ко овие на Минесота и Кливленд буквално те кошта победа во тесен меч. Дајте им пеј рејс на класа кикерите!
Не ги споменавте Редскинс, 9-21 изгубија од ебаните Колтс, без ТD, поените ги дале од FG, ќе ти ебам и Алекс Смит и све.
Кливленд се одичен тим бе, само имаат некоја тешка лузерска аура во нив, да прават вакви дебилни грешки... а реално и Пакерс не се нешто поарни во тој поглед, особено Мајк Мккарти...