Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе вака кога гледам постови од порано најјако ми е што во 2012 Стефан прашал дали уште игра Брејди.

Тоа се тие муабети, цела декада муабети "Еве, сеа ќе паднат овие не може да се држат цело време"

....и цело време се враќаат и си растураат :ROFLMAO:
Немав нет тогаш. :icon_lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA

SE PRESMEAV BE DA SI IBE VEKOT HAHAHAHAA

ZNACI IGRAM PROTIV KIKEROV NA FANTAZI, DAJ ODZEMETE MU POENI OVA E NADREALNO :pos: :pos: :pos: :pos:

Немав нет тогаш. :icon_lol:
Друга ми беше поентата, не за тебе, туку како пример го земав постот дека уште од 2012 стварно имаше такви муабети (иако ти информативно си прашал) дали ќе се пензионира Брејди или не....и еве и во 2018 уште игра...и буквално секоја година има такви муабети у светов "Ех, ќе паднат сеа овие, стар е овој..." и еве..и на 40 се држи добро :D

Епа мило ми е што вака ради кикерите го јадоа екипи, затоа што премалку значење им се дава на нив и на специјалните тимови, а тие можат да донесат клучни поени. Аматерски кикер ко овие на Минесота и Кливленд буквално те кошта победа во тесен меч. Дајте им пеј рејс на класа кикерите!

Не ги споменавте Редскинс, 9-21 изгубија од ебаните Колтс, без ТD, поените ги дале од FG, ќе ти ебам и Алекс Смит и све.

Кливленд се одичен тим бе, само имаат некоја тешка лузерска аура во нив, да прават вакви дебилни грешки... а реално и Пакерс не се нешто поарни во тој поглед, особено Мајк Мккарти...

Друга ми беше поентата, не за тебе, туку како пример го земав постот дека уште од 2012 стварно имаше такви муабети (иако ти информативно си прашал) дали ќе се пензионира Брејди или не....и еве и во 2018 уште игра...и буквално секоја година има такви муабети у светов "Ех, ќе паднат сеа овие, стар е овој..." и еве..и на 40 се држи добро :D
Добро, квотербековите повеќе траат од останатите играчи во глобала.

Епа мило ми е што вака ради кикерите го јадоа екипи, затоа што премалку значење им се дава на нив и на специјалните тимови, а тие можат да донесат клучни поени. Аматерски кикер ко овие на Минесота и Кливленд буквално те кошта победа во тесен меч. Дајте им пеј рејс на класа кикерите!

Не ги споменавте Редскинс, 9-21 изгубија од ебаните Колтс, без ТD, поените ги дале од FG, ќе ти ебам и Алекс Смит и све.

Кливленд се одичен тим бе, само имаат некоја тешка лузерска аура во нив, да прават вакви дебилни грешки... а реално и Пакерс не се нешто поарни во тој поглед, особено Мајк Мккарти...
Разбирам од 48-50 јарди да утнат рукија, како тој во Вајкингс...ама од 33-35 јарди не е прифатливо.

10UodxB.png

Фицпатрик :cuc: :cuc:

Ок, ја бараме одбраната на Петс, каде е? :D

А и нападот може да се појави...

Џегси ептен мотивирани вечерва, сакаат изгледа да им вратат на Пејтриотс за ланскиот пораз.

До кога Sam Bradford ќе краде пари од НФЛ тимовиве :гомце:
Претходната недела 0 поени Cardinals во првите 3 четвртини , денес 0 поени на полувреме , за кој курац го драфтуваа Josh Rosen

Знам дека играа против Окланд и Аризона кои и не се некој репер, ама според досега покажаното, ЛА Ремс се незапирливи.[DOUBLEPOST=1537133776][/DOUBLEPOST]
Толку се лоши Билси што играч им се пензионираше на полувреме :tapp::tapp:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom