Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
10UodxB.png

Фицпатрик :cuc: :cuc:
Од кога Конор почнал амерички фудбал да игра? :D

Ова е една од најсмешните спортски вести што било кога ги имам прочитано :ROFLMAO: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ај да видиме дали ќе има некој јунак годинава да изгуби од Билс :D

Петс се враќаат...неочекувано... :D :D

Кога сме кај нив, го отпуштиле тој што ја изгуби топката прошла недела на пант на Хјустон. :D

Ма какво враќање, лагано Џегс ја тепаат оваа

(and by лагано I mean:..тепаат...дали 1 или 10 разлика небитно..битно ќе тепаат)

Џајантс-Каубојс вечер треба добро да биде

Прават Џегс неутрал зоун инфракшн, никој од Петс не им текнува да реагираат...и сега ова следи...
Тоа се базични грешки на кои ББ ќе реагира остро.

Најверојатно ќе изгубат, јбг. :D Како и да е, они темпираат форма за плеј-оф, таман и Еделман ќе се врати.

Ма какво враќање, лагано Џегс ја тепаат оваа

(and by лагано I mean:..тепаат...дали 1 или 10 разлика небитно..битно ќе тепаат)

Џајантс-Каубојс вечер треба добро да биде
Ете, лагано 10+ разлика :D

Бортлс прераснува во лидер, секоја му чест, баш ме радува што напредува како играч.

Ај да видиме кој од Џајантс-Каубојс ќе започне 0-2...

Ете, лагано 10+ разлика :D

Бортлс прераснува во лидер, секоја му чест, баш ме радува што напредува како играч.

Ај да видиме кој од Џајантс-Каубојс ќе започне 0-2...
Jaka igra od Jax iako Pats daleku od moznostite.
Ocekuvam tri pobedi vo slednite mecevi, iako so Delfinite nema da bide mozda tolku lesno. Pa posle so KC kje bide nezgodno.

Еделман им фали за повеќе опции во нападот, али ќе паднат НЕ конечно :D
Пак ќе играат плеј-оф, прашање е дали ќе се први во АФЦ.

Конечно некој да постигне победувачки ФГ денеска. :D

МекМанус со FG за победа на Денвер против Окланд, 20-19. Конечно еден кикер да не разочара денеска!

Пак ќе играат плеј-оф, прашање е дали ќе се први во АФЦ.

Конечно некој да постигне победувачки ФГ денеска. :D
Ја прогнозира малце подалеку, дека нема да освојат СБ барем 7 год

Ауу следна утакмица Детроит-НЕ

0-3 лагано...

@Марли како иде? :D :D

П.С: Аааа Бортлс ќелавеeл бе :D

П.П.С. Аааа рејдерс бее :( :(

Која тапа утакмица беше Cowboys-Giants :tapp: Ок сите знаеме дека го драфтуваа Barkley ама до курац не игра само он , сите play calls на него беа а ги имаат Beckham , Shepard , Engram во тим. Eli многу слабо играше , до душа фактор беше неговата OL посебно неговите гардови и центарот , колку пати пропуштиа одбранбени играчи за sacks од страв гледаше само да ја фрли топката и неколку отворени играчи пропушти за big plays .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom