Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо не го прима зип кодот...? Нели 1000 (1020 поточно за Карпош) се е за Скопје.. Вика да внесам валиден код (5 цифрен).. И на други вакви страници за порачување, истото ми го вика.. Како успевате?

Пробај со 91020 :)

Зашо не го прима зип кодот...? Нели 1000 (1020 поточно за Карпош) се е за Скопје.. Вика да внесам валиден код (5 цифрен).. И на други вакви страници за порачување, истото ми го вика.. Како успевате?
Да не грешиш со нешто друго. Секогаш кога купувам внесувам 1000 :raz:

Да не грешиш со нешто друго. Секогаш кога купувам внесувам 1000 :raz:

Не бе друже, еве и слика:

87009446.jpg

И коа ќе стиснам ship to this address, ми ја јавува ерор:

Important Message
Wii with Wii Sports Resort - Black cannot be shipped to the selected address. You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.

--- надополнето ---

Со 0 пред сите кодови: Пр. 01000 - Скопје

Пробав, глеј каде ме носи..

Во Малезија негде у пичке си мајчине..

Немаш никаков проблем со адресата... не го испорачуваат тоа во Македонија.

Не бе друже, еве и слика:

87009446.jpg

И коа ќе стиснам ship to this address, ми ја јавува ерор:

Important Message
Wii with Wii Sports Resort - Black cannot be shipped to the selected address. You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.

--- надополнето ---

Пробав, глеј каде ме носи..

Во Малезија негде у пичке си мајчине..

Па нели на МСН ти кажав дека не испорачуваат електроника и повеќе од останатите работи во МК? Кај нас испорачуваат Книги, музички цд-а и филмови.

Кога ке порачуваш нешто не го гледај производот туку само тоа под него што пишува 42 New from 184$.
2vsg7qv.jpg

Доколку го пишува ке кликнеш на него и ке те однесе kaj reseller-ите и таму ке бараш кај шо пишува International shipping(само од овие можеш да купуваш)
iyep93.jpg

Сега ке кликнеш на тие international и доколку таму ја пишува европа и под него цената е тогаш би требало од нив да можеш да ја порачаш
2uizmnb.jpg

Можам туркерскиве пари да ги користам на британскиот амазон?

Ме интересира од прилика колку време чекате откако ке ви одобрат додека да ви платат. Значи колку е потребно да се смени од approved - pending payment во paid. Имам некои неисплатени ХИТови од пред 2 дена.

Не знаев каде да прашам, па да пробам овде.
Имате ли примано пошта од Германија (независно дали приватно или online shopping). Чекам пакет веќе 10 дена и нема ништо. Отприлика за колку време стига од Дојчланд (обична пошта)?

Јас нарачав пред година дена пратка од Амерички Амазон,ама беше испратена од нивното складиште во Франкфурт.Стигна за 3 недели.

Фала Solid на одговорот, и како што кажа, пратката ми стигна точно за 3 недели... Пратено преку Deutsche Post, верувам дека преку ДХЛ би било многу побрзо (богами и поскапо).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom