FeliXxX
Нинџа
- Член од
- 27 април 2010
- Мислења
- 808
- Поени од реакции
- 282
od koja prodavnica toa ?зашто мене шипинг ми пишува $20 ?
i daj mi link od proizvodot
od koja prodavnica toa ?зашто мене шипинг ми пишува $20 ?
od koja prodavnica toa ?
i daj mi link od proizvodot
За европа...е 6 долара шипинго..нз дека гледаш ти :/продавница
K-ROC Sports Supplements
производ - не ми текнува на производот ама еве овој ќе го изберам и шипинг е $35
http://www.amazon.com/BSN-NO-Xplode-Fruit-Punch-Pack/dp/B002T1FKLC/ref=sr_1_24?ie=UTF8&m=A2B0FV6FMW2X6Q&s=generic&qid=1292543452&sr=1-24
Во право е, има некаква грешка, сумата за достава не соодвестува со дадените информации за тарифирање и тежина.Таму пишува 6$ по фунта, па ако тежи неколку фунти кутијата, јасно е зошто шипингот е поголем.
ај види во checkout колку ќе пишува...За европа...е 6 долара шипинго..нз дека гледаш ти :/
да да, ова не го приметив со тежината.Таму пишува 6$ по фунта, па ако тежи неколку фунти кутијата, јасно е зошто шипингот е поголем.
Абе во право си, не е во ред нешто, не може за тежина од 2 фунти сумата да дојде 35$. (пишува дека е 6$ од фунта)да да, ова не го приметив со тежината.
моја грешка преска набрзина видов за шипинг и само 6-ката ја видовАбе во право си, не е во ред нешто, не може за тежина од 2 фунти сумата да дојде 35$. (пишува дека е 6$ од фунта)
Треба да се исконтактира продавачот, имаат направено грешка.
дали има вградена батерија и се полни...или се потребни АА батерии за да работи.. ?Are you fucking serious?
имам ајпод нано и шафл ...ама никогаш не сум имал дискмен и нз сакам да го имамДискмен? Сакаш да купиш дискмен?! Зошто би сакал да купиш дискмен, кога денес е ера на mp3 плеери и ајподи?
Па поготово од амазон, само shipping ќе те чини повеќе отколку за него што ќе дадеш...