Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Таму пишува 6$ по фунта, па ако тежи неколку фунти кутијата, јасно е зошто шипингот е поголем.

Кажете некој продавач за облека(освен тие 2)...сакам ваква слична кошула да си порачам
51U6TliJO2L._SX385_.jpg

Таму пишува 6$ по фунта, па ако тежи неколку фунти кутијата, јасно е зошто шипингот е поголем.

Во право е, има некаква грешка, сумата за достава не соодвестува со дадените информации за тарифирање и тежина.
Најпаметно е да се прати email до продавачот за вакви ситуации.

да да, ова не го приметив со тежината.

Абе во право си, не е во ред нешто, не може за тежина од 2 фунти сумата да дојде 35$. (пишува дека е 6$ од фунта)
Треба да се исконтактира продавачот, имаат направено грешка.

Абе во право си, не е во ред нешто, не може за тежина од 2 фунти сумата да дојде 35$. (пишува дека е 6$ од фунта)
Треба да се исконтактира продавачот, имаат направено грешка.

моја грешка преска набрзина видов за шипинг и само 6-ката ја видов :D

интерисира ме зашо е волку мал шипинго и цената на производите ?
http://www.amazon.com/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&me=A1M0NYJGZFJ83K

--- надополнето ---

Europe ETA 10 - 20 business days
per Item $6.98
per Weight (lbs) $0.00
per Shipment $0.00
http://www.amazon.com/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&me=A32MQTT36XE4ZP :)

Сакам да купам еден производ од Amazon.com и ми треба ваше мислење ?

Дискмен
Интерисира ме се за него оти не можев да најдам на нет информации...и дали работи на батерии..дали има вграден полнач на батерии доколку работи..и се :)

Дискмен? Сакаш да купиш дискмен?! Зошто би сакал да купиш дискмен, кога денес е ера на mp3 плеери и ајподи?
Па поготово од амазон, само shipping ќе те чини повеќе отколку за него што ќе дадеш...

Are you fucking serious?

дали има вградена батерија и се полни...или се потребни АА батерии за да работи.. ?

--- надополнето ---

Дискмен? Сакаш да купиш дискмен?! Зошто би сакал да купиш дискмен, кога денес е ера на mp3 плеери и ајподи?
Па поготово од амазон, само shipping ќе те чини повеќе отколку за него што ќе дадеш...

имам ајпод нано и шафл ...ама никогаш не сум имал дискмен и нз сакам да го имам :)

Plays regular CDs and CDs with MP3 files
CD, CD-R, CD-RW compatible
Programmable track memory
Digital anti-skip circuitry (45-sec in CD mode, 120-sec in MP3 mode)
3.5mm headphone jack
Digital LCD display
Dynamic Bass Boost System (DBBS)
Integrated rechargeable battery circuitry
Requires 2 x "AA" batteries (not included)
Low battery indicator
DC 4.5V AC/DC adapter jack

Додека се маткаш со Амазон, оди во Техномаркет и купи си го:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom