Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување

debi7777

Girls in your city for night
Член од
12 септември 2009
Мислења
411
Поени од реакции
8
Znae li nekoj za digitalni kameri i telefoni?

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Доста беше пауза, следната недела праам акаунт и продолжувам со кликање, па до кај ќе стигнам до таму :zlo:

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Има ли некој друг што работи на мтурк во последно време?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
до мене ли е проблем или така е кај сите....на мтурк за 1 недела направи 60 долара...и ми ги исплатија порано имав по 200 хитови за работење...а сеа само 5 се достапни ?

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
ја некна начекав еден избагиран хит и направив 20 долари за саат време... сабајлео станувам и глеам апрувнати, само чекав да ми ги платат се радувам таков...коа вечерта глеам реџектнати....сеа тоа рејтингот ми падна под 70%...се што имав пари ги префрлив на амазон, вкупно 5.50$, шо мислам дека нема што да земеам со тие пари.... ( ако видел некој нешто нека каже ке порачам, колку да не пропаднат....али мислам дека ни за шипинг немам тука :))

а во последно време нема авеилибл хитови за нас, не ради нас туку ради индијцине кој прават ршум и мтурк стаиле забрана на останавите народи освен американци :/

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Имам 9.25 $ на амазон,ги направив преку мтурк сега не знам како да ја направам порачката ?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Имам 9.25 $ на амазон,ги направив преку мтурк сега не знам како да ја направам порачката ?
шо сакаш да земеш ке ти помогнам

--- надополнето ---

јас имам и на мак и на уса мтурк на мак има повеке хитови од уса -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom