'Allo 'Allo!

• Креатор на темата Креатор на темата Gray Foxx
  • Време на започнување Време на започнување
Серијата е типичен британски хумор, многу интересна серија, почнав по малце да ги симнувам ама не се наоѓаат баш лесно.

Ми недостига серијава:( мнооогу ја гледав сакам пак да ја даваааттт

Haha zakon serija. Ja pamtite taa majkata ne Idit mislam se vikase, kolku bese bolna dusava a reovno toj de4koto i bese u krevet. I kolku ja mrazese Rene :pos2::pos2:

Г-н Леклер беше исто старец, не дечко. ("It is I, Leclerc") :pos2:
Серијава ми е најдобар британски ситком EVER. :) :cuc:

Читам и ми текнува кога ја гледав серијава и се газам од смеење. Многу јака ми беше Мадам Едит, на Рене жена му, сите си пикаа сирење во ушите кога таа пееше. И мајка и исто, Мадам Фани, цело време тропаше со бастунчето. Јака фаца беше и полковникот Грубер, кој геј-тип:pos2:, и таа Мими Лебонк што им беше келнерка. Абе сите се лудило, и Хер Флик и Хелга и Ивет и Леклер... и најинтересно: "The Fallen Madonna With Big Boobies" скриена во "Big meat sausage with garlic"....

"Оо Рене!, о Едит"
Само тоа ми остана во сеќавање.Мал бев кога ја даваа ама знам интересна ми беше да ја гледам:)

"Allo, allo" ми е трета од топ 5 сериите.
Закон нема што! Дефинитивно е доказ дека Британците прават најдобри хумористични серии, особено кога станува збор за црн хумор и пародија, и сатира и се!:)

a inace britaski i spski serii takvi ima povece sto ovde vo mk ne gi davale voopsto posto se ima samo tv nema se improvizacija.steta sto nemoze da gi vidite i dzabe e tema.ako nekoj moze da vidi ma sat da kupi i taka.

Видов на други теми за серии дека некои приметиле дека ја даваат, меѓутоа мислам вреди да се отвори посебна тема. Може и да се спои со постара тема за Ало ало.
Значи секоја вечер (не сум сигурен за преку викенд), ќе се емитува на К-15 ТВ околу 22.10. Тие што ја гледале сигурен сум дека ќе сакаат одново да ја гледаат, а тие што не ја гледале мој совет нека ја гледаат:)
п.с. Денес беше 2ра епизода, значи на самиот почеток е.

Да , вчера почна,пресмешни се,уживам секој пат кога ги гледам.Дефинитивно еден од најдобрите ситкоми,евер

Збориш за францсуката Ало Ало со рене и Ивет.Listen carefully, i should say this only once!:))))0 закон серија, немашто!!!

Па не е француска,туку култна бритиш серија,само дејствието е сместено во Франција

Закон серија, супер што им текнало да ја емитуваат! Ја гледав порано мислам на Сител дека одеше, многу се смешни!
Toj џандарот е цар!

You stupid woman! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom