ALL STAR 2009

Статус
Затворена за нови мислења.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Не се нервирајте не секогаш победуваат најдобрите..ниту пак може нешто да ги замени олдскул забивањата..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
е овој ол стар немаше врска на крајот се разочарав и од забивањата и од жирито што даваше поени на двајт хауард му дадоа 50 поени а не вредеше додека на руди двете забивања вредеа барем за по 45 поени, ама на крај мило ми што не тепа хауард

K

kaiser soze

Гостин
Ги проследив сите напревари на синоќешната Ол Стар вечер и искрено и јас сум по малку разочаран од тоа што го видов.Натпреварот во шутирање тројки беше еден од најслабите што сум го гледал,а и резултатот на Луис во финалето беше разочарувачки.Забивањата исто без никава иновативност од натпреварувачите,единствено две-три од нив ми се допаднаа меѓу кои и второто на Фернандез.Тоа што го направи Хауард близу до линијата од слободни фрлања,веќе го имаат направено Џордан,Брент Бери и Картер,и тоа подалеку од таа дистанца.Можеби после феномалните забивања на Винс Картер со кои и пркосеше на гравитацијата,некои забивања што ги гледаме денес стануваат излишни.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
последни кои добро забиваа на ол стар се ричардсон и џош смит

но по победничките забивања на картер се како да почна да стагнира како да се постигна совршенството

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Едноставно самата атмосвера беше даун, и на публиката ко да им беше изживеано и видено и немаше еуфорија. Ама вечерва осеќам ќе биде лудница натпреварот. Леброн ќе се мрднува, ама по малце ме нервира што преозбилно го сваќа алл стар натпреварот ко лани, и Коби иста марка е. Фати шутни не е тоа фората.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Едноставно самата атмосвера беше даун, и на публиката ко да им беше изживеано и видено и немаше еуфорија. Ама вечерва осеќам ќе биде лудница натпреварот. Леброн ќе се мрднува, ама по малце ме нервира што преозбилно го сваќа алл стар натпреварот ко лани, и Коби иста марка е. Фати шутни не е тоа фората.
Se gleda deka na pamet zboris

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Добро ти не си изживеал порано да видиш што е all star, па затоа и ти било интересно.
:pos2:

него,вечерва МВП ако тепа западот би бил Коби според мене а ако тепа Исток можеби Хауард или Џејмс...и сеа ќе глеам на ОБН,на алфа овој мн.ми е мртов нема свежина во водењето барем така мене ми делува,додека овие на ОБН па партал праат си цифри кој,колку како шо и кога напраил божем на ПМФ сум али сепак ми се поживи и со некоја доза на возбуда пренесуваат...али како и да е Љубомир никој не го заменува али јбг,незнам дали пак ќе бидеме во можност да го слушаме...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
aaa da be.....misli si ti taka samo na balkan mestat
како сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Апсолутно си во право. Порано кога имаше All-star се знаеше, да ти е ќеиф да гледаш. Не дека сега не е интересно ама Коби и Леброн како да се дојдени да земат MVP. Во ред е еднаш да ја освоиш таа награда ама овие секоја година го прават истото. Кога зедоа Тим Данкан и Шек заедно MVP, наредната година правеа егзибиции за да ја забавуваат публиката и оставаа некој друг да биде MVP

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Тоа беше во Голден Стејт 2000 година. Тоа ми е најдобриот ол-стар што сум го гледал.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
како сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir:
epa toa ti kazuva deka e namesteno i deka ne pobedi najdobriot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom