Se gleda deka na pamet zborisЕдноставно самата атмосвера беше даун, и на публиката ко да им беше изживеано и видено и немаше еуфорија. Ама вечерва осеќам ќе биде лудница натпреварот. Леброн ќе се мрднува, ама по малце ме нервира што преозбилно го сваќа алл стар натпреварот ко лани, и Коби иста марка е. Фати шутни не е тоа фората.
Добро ти не си изживеал порано да видиш што е all star, па затоа и ти било интересно.Se gleda deka na pamet zboris
:pos2:Добро ти не си изживеал порано да видиш што е all star, па затоа и ти било интересно.
како сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir:aaa da be.....misli si ti taka samo na balkan mestat
Еве ви објасни човекот:kesa:како сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir:
Апсолутно си во право. Порано кога имаше All-star се знаеше, да ти е ќеиф да гледаш. Не дека сега не е интересно ама Коби и Леброн како да се дојдени да земат MVP. Во ред е еднаш да ја освоиш таа награда ама овие секоја година го прават истото. Кога зедоа Тим Данкан и Шек заедно MVP, наредната година правеа егзибиции за да ја забавуваат публиката и оставаа некој друг да биде MVPЕдноставно самата атмосвера беше даун, и на публиката ко да им беше изживеано и видено и немаше еуфорија. Ама вечерва осеќам ќе биде лудница натпреварот. Леброн ќе се мрднува, ама по малце ме нервира што преозбилно го сваќа алл стар натпреварот ко лани, и Коби иста марка е. Фати шутни не е тоа фората.
е ај не ли е така?Еве ви објасни човекот:kesa:
epa toa ti kazuva deka e namesteno i deka ne pobedi najdobriotкако сакате да му дадат на Рѕди да тепа каа у УСА е тава и у Европа да има олдстар и да се натпреваруват истите тогај наопко ке беше:smir: