ALL STAR 2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Пљук, по искомерцијализираниот натпревар во забивања од вчера. Ебаве неинтелигентните, им направија шоу на дебилните амери. Па не ве гледа само САД, ве гледа цел свет а тие се заиграле каубојци-индијанци, супермен-криптонмен-куртонмен. ПЉУК!

Руди Фернандез за прецедник!!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Според мене најдобар Ол Стар је оној во 2001 год во Ем Си Ај Центар во Вашингтон..
МВП беше Ален АЈверсон,а истокот се врати со пресврт..премногу атракции на двете страни.. ахх тоа беа времиња..

Забивањето на Трејси меѓу Данкан и Шек со самоасистенција од табла :vozbud:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Нели од 02:00 е Ол-Старот на Алфа Тв.
Гледам Мистер Бин го даваат.:uvo:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Фала многу, мислев да одам да спијам. :)
Ајде да видам Ален Ајверсон шо ќе направи денеска.

За синоќа во тројки натпреварот криво ми беше за Капоно шо не победи.
Најдобро шутира - ѓи пали мрежите чоекот.:)

Најдобро забивање: На Руди Фернандез во корпродукција со Гасол.

Само штета што им успеа по истекот на времето и доби само 43 за тоа куцање, инаку гарант беше финале на местото на Нејт Робинсон.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Шекил бе каков шоумен :vozbud:

A

Alexander Nevsky

Гостин
хахах шекил брао човече знае да расположи:vozbud:ајде спектакал ќе биде вечер

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас иам мали симпатии за Исток, уште од Ајверсон за Филаделфија ко играше... Така и вечерва ќе сум, источно настроен, иако поголеми шанси имат Запад...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
шо е ова досега катастрофа не знат нишо интересно да напрат :uvo:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Гледај ги Харлем Глобтротерс ако сакаш атракција цело време. Досеа е на ниво изиграно се’, и додавања, акции, реализација, флуентност на акциите... Нека продолжат така само, и Исток да фати приклучок со време, да е интересно на крај. :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Гледај ги Харлем Глобтротерс ако сакаш атракција цело време. Досеа е на ниво изиграно се’, и додавања, акции, реализација, флуентност на акциите... Нека продолжат така само, и Исток да фати приклучок со време, да е интересно на крај. :)
Не си тотално во право друже.Сепак се знае овој натпревар како и цел алл стар е за публиката за нас гледачите.Досега не гледам многу дека се забавуваат.Како некој со сила да ги натерал да играат се понашаат.Нема атракција толку многу.Не барам секој кош да е со забивање али сепак еве полувреме ке пројде ги гледаме се утепаа шутирајќи тројки и такви работи.Ај може ке се поправат во следниот период али засега мора да признаеш дека натпреварот не делува баш атрактивно.И крај на краева не е важно кој ке победи само нека одиграат забавно а не да да им се сруши егото на Коби или Леброн ако не освојат не знам по кој пат МВП.

Е така требаше Шекил да влезе во игра да ја запали публиката :vozbud:.Алал да му е.Се гледа дека е еден од ретките тука кој дошол да ужива.Како што гледам ако победи западот а така личи Коби се намерачил да биде МВП и оваа година.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ќе има негде реприза? Заспав вчера да му ебем....

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Eдноставно нели, КОБИ БРАЈАНТ, НАЈДОБАР!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom